Bled z okolico - Pogled z Blejskega gradu
map
Gorenjska

Bled z okolico

BledBled - Blejsko jezeroBled - Blejski gradGrand Hotel TopliceVila BledHotel GolfHotel ParkBest Western Premier Hotel LovecHotel KompasHotel KrimHotel TriglavGarni Hotel JadranHotel JelovicaHotel TrstACE Apartments BledAparthostel TinaApartment Center BledApartma Valant BodesceApartments Maja BledApartments Muznik , BledBled Backpackers HostelJakelj Backpackers HouseHostellerCastle Hostel 1004

Nastanitve

Bled je čudoviti kraj, ki skozi vse leto pritegne mnogo tujih in domačih obiskovalcev. Najbolj je znan po Blejskem jezeru z otokom, kjer stoji baročna cerkvica in Blejskemu gradu, ki se nahaja na strmi pečini nad jezersko gladino. Posebnosti Bleda so izvoščki oz. fijakerji, ki obiskovalce s konjsko kočijo popeljejo na vožnjo okoli jezera ali na Blejski grad, tradicionalni čolni ali pletne, ki nas popeljejo po jezeru ali na otok ter slastna kremna rezina, ki je simbol blejske kulinarike.
Na Bledu je več hotelov, ki so različnih kategorij. V najvišjo kategorijo spadata hotela Grand Hotel Toplice in Hotel Vila Bled. Grand Hotel Toplice je edini hotel na Bledu, ki ima pet zvezdic. Leži tik ob jezeru in ima iz salona in večine sob najlepši pogled na Blejsko jezero. Hotel Vila Bled je nekdanja predsedniška rezidenca. Obdan je z lepim parkom in leži blizu Blejskega jezera. Poleg teh dveh hotelov je v sami bližini jezera še veliko drugih hotelov, kot so Hotel Golf, Hotel Park, Hotel Lovec, Hotel Kompas, Hotel Krim, Hotel Triglav Bled, Garni Hotel Jadran, Hotel Jelovica, Hotel Trst in ostalo.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Bled tudi poceni namestitve v hostlih, sobah in apartmajih. V okviru hostlov so obiskovalcem na razpolago Bled Bacpackers Hostel, Jakelj Backpackers House, Hosteller, Castle Hostel 1004 in drugi. V okviru apartmajev so na voljo ACE Apartments Bled, Aparthostel Tina, Apartment Center Bled, Apartma Valant Bodesce, Apartments Maja Bled, Apartments Muznik in drugi.

V večini primerov so cene na sobo in ne po osebi. Razen pri hostlih je ponavadi minimalna cena na osebo v večposteljni sobi.

Hoteli, apartmaji in sobe

Bled
Od 62 € na sobo
Bled
Od 40 € na sobo
Bled
Od 55 € na sobo
Jesenice
Od 63 € na sobo
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Bled z okolico - Vseh nastanitev: 309

Rezultati: 1 - 15

Prejšnja stran123...192021Naslednja stran
Triglav Park House
Spodnje Gorje 188, 4247 Zgornje Gorje, 4247 Bled
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
6
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...192021Naslednja stran