Slovenija - Blejsko jezero
map
Slovenija

Slovenija

Slovenija je evropska država med Alpami, Jadranskim morjem in Panonsko nižino.
BledLjubljanaBohinjTrenta z okolicoPiranPortorožSečoveljske solinePostojnska jamaŠkocjanske jameLipicaRoglaMariborVila BledGrand Hotel TopliceHotel Kempinski Palace PortorožBest Western Premier Hotel SlonHostel CelicaBled Backpackers HostelHostelPiranLollipop HostelZdravilišča, terme, toplice, wellnessSmučišča

Nastanitve

Slovenija je zelo raznolika dežela v osrčju Evrope, ki združuje sredozemski in alpski svet, kraški svet in Panonsko nižino. Najbolj priljubljeni in obiskani turistični kraji v Sloveniji so Ljubljana, ki je glavno mesto Slovenije, Bled in Bohinj ob robu goratih Julijskih Alp, dolina smaragdne reke Soče, obalni del s Piranom, Portorožem in Sečoveljskimi solinami, kraški svet s Postojnsko jamo, Škocjanskimi jamami in Kobilarno Lipica ter obronki zelenega hribovja Pohorje z drugim največjim slovenskim mestom Mariborom.
Številna slovenska naravna zdravilišča, wellness centri in termalna kopališča ponujajo gostom možnost oddiha, skrb za zdravje, dobro počutje in športno aktivnost. Neprecenljive naravne lepote Slovenije nudijo veliko možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, podzemne aktivnosti, vodne aktivnosti, plezanje, jahanje, golf, zimske aktivnosti, adrenalinske aktivnosti, ribolov in drugo. Slovenija ima bogato kulturnozgodovinsko dediščino, arhitekturno dediščino in sakralno dediščino, ki jo lahko občudujemo tako v mestih kot na podeželju. Obiskovalci lahko uživajo v številnih kulturnih dogodkih, glasbenih prireditvah in se sproščajo v hotelskih igralnicah. Ljubitelji nakupovanja imajo na voljo številna nakupovalna središča v večjih mestih.
V okviru namestitev ima Slovenija na voljo veliko hotelov različnih kategorij – od zelo dragih do cenejših hotelov. V najvišji kategoriji so Vila Bled in Grand Hotel Toplice na Bledu, Hotel Kempinski Palace v Portorožu ter Hotel Slon v Ljubljani in drugi. Poleg hotelskih namestitev so v Sloveniji na voljo tudi številni apartmaji, zasebne sobe, planinski domovi in koče, turistične kmetije, zidanice in kampi. Poleg teh namestitev so na razpolago tudi poceni prenočišča v hostlih, od katerih so najbolj poznani Hostel Celica v Ljubljani, Bled Backpackers Hostel na Bledu, Hostel Piran v Piranu, Lollipop Hostel v Mariboru in številni drugi.

V večini primerov so cene na sobo in ne po osebi. Razen pri hostlih je ponavadi minimalna cena na osebo v večposteljni sobi.

Hoteli, apartmaji in sobe

Ljubljana
Od 65 € na sobo
Pohorje
Od 35 €
Kranjska Gora
Od 110 € na sobo
Spodnji Brnik
Od 35 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Izbor regije

Slovenija - Vseh nastanitev: 2845

Rezultati: 1 - 15

Prejšnja stran123...188189190Naslednja stran
Camp Naturplac Na Skali
Št. sob:
12
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...188189190Naslednja stran