Največja slovenska mesta po velikosti
Izola - Sončno nabrežje
Obalno - notranjskaIzola

Izola

IzolaObalaKoperPiranIzola - Manziolijev trgSimonov zaliv (San Simon)KorteZaledje obale (Kraški rob, hribovita Istra)Hotel Mirta - San Simon ResortHotel MarinaHotel KeltikaBelvedere Resort HotelsDependences - San Simon Resort

Nastanitve

Izola je slikovito mesto na slovenski obali, ki se nahaja med mestoma Koper in Piran. Staro mestno jedro z ozkimi ulicami leži na nekdanjem otoku, ki so ga s kopnim povezali v 19. stoletju. V tem delu so večje znamenitosti Manziolijeva hiša, cerkev sv. Mavra, mestna hiša, plemiška hiša Lovisato in drugo. Je priljubljen turistični kraj, kjer so prebivalci še zmeraj tesno povezani z ribištvom ter pridelavo olja in vina. Iz Izole vodi sprehajalna pot do Simonovega zaliva, kjer se nahaja hotelsko naselje z urejeno plažo.
V Izoli je na voljo le malo hotelskih namestitev. V najvišjo kategorijo spadata Hotel Haliaetum in Hotel Mirta s štirimi zvezdicami v Simonovem zalivu. Gostom je na voljo tudi Wellness & Spa Mirta. Gostinska ponudba je organizirana v restavraciji San Simon, kjer nudijo pestro kulinarično ponudbo. Poleg teh dveh hotelov so na voljo še depandanse v Simonovem zalivu, Hotel Marina v starem mestnem jedru, Hotel Keltika in hotelsko naselje Belvedere, ki je od središča Izole oddaljeno 1,5 km.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Izola tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov je obiskovalcem na razpolago hostel Stara šola Korte, ki je od Izole oddaljen nekaj kilometrov. Nahaja se v samem središču istrskega podeželja, v vasi sredozemskega videza Korte, kjer gostje lahko uživajo v pristni istrski kulinariki. Na voljo imajo lepo opremljene sobe, dva apartmaja z jacuzzijem, infrardečo savno, masažno sobo, bogato opremljeno knjižnico in drugo. Lokacija hostla sredi neokrnjene narave v zaledju Istre je idealna za ljubitelje kolesarjenja, jahanja, pohodništva in ostale rekreacije.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Izola - Vseh nastanitev: 1052

Rezultati: 901 - 915

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive