Najlepši izleti po Sloveniji
englishgermanslovensko
rss
Lucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal FazanLucija - Kanal Fazan
Slovenija Forum Portal KRAJI - Slovenija : Komentarji izletov

Lucija - Kanal Fazan

Avtor smukač
#1 | 15 Jan 2012 14:43
Pozdravljeni

Zanima me če je v kanalu Fazan možno loviti ribe in sicer z obale na ribiško palico in ali so kakšne zakonske omejitve,npr. potrebna je ribolovna dovolilnica itd.

LP
Avtor KRAJI - Slovenija
#2 | 16 Jan 2012 09:02
S TIC Portorož so nam prijazno posredovali odgovor in napisali naslednje:

z obale ne potrebujete nikakršnega dovoljenja. Le-to je potrebno za ribolov z morja (s čolna...)
Avtor smukač
#3 | 18 Jan 2012 07:23
Najlepša hvala za odgovor,ko sem čakal na vaš odgovor (dobil sem ga izredno hitro, hvala) pa sem slišal , da velja za kanale v katere se izliva sladka voda( menda se v kanal Fazan izteka sladka voda ) drugačen režim in da naj bi bil ribolov prepovedan , kanal Fazan pa naj bi občasno tudi nadziral inšpektor, na to naj bi me upozorili lastniki čolnov , ter naključni obiskovalci.Upozorili so me tudi da bom v primeru če me dobi ta inšpektor ( pri ribolovu z obale ) plačal tudi precej visoko kazen.Mogoče veste kaj o tem oziroma na koga naj se v tem primeru obrnem , če v TIC Portorož nebi o tem nič vedeli, kajti kazni pa res ne bi plačeval.

LP
Avtor KRAJI - Slovenija
#4 | 19 Jan 2012 22:26
Moj predlog bi bil, da se vseeno še enkrat obrnete na TIC Portorož in jim poveste to, kar ste tu napisali. Mislim, da bi oni vseeno lahko vedeli vsaj to, pri komu točno to preveriti - kateri inšpektor je pristojen in da te pristojne osebe dajo jasen odgovor v zvezi s tem.
Slovenija Forum Portal KRAJI - Slovenija : Komentarji izletov Lucija - Kanal Fazan Top
  Slovenija Forum Powered by Online Community Script miniBB ®