O strani

Most na Soči - JezeroLibeličeBlejsko jezero - Južna stranGrad KamenKolesarska pot: Kranjska Gora-MojstranaGrič pri Klevevžu - Klevevška Toplica
Ljubljana - Prešernov trgPosavski muzej - Viteška dvoranaPosestvo Brdo - Grad BrdoIžakovci - Otok ljubezniPiranVelika planina

Velikokrat se znajdemo v situaciji, ko iščemo določen kraj na Internetu in nas za začetek zanima samo kakšna fotografija za prvi vtis, a je ne najdemo. Ker ljubiteljsko rad potujem naokrog in odkrivam nove zanimive kraje v Sloveniji, sem se odločil, da bom sam ustvaril takšno stran. Razen res redkih izjem sem vse kraje na strani resnično obiskal in pofotografiral.

Celoten projekt KRAJI - Slovenija je moj lasten projekt, ki vsem ponuja, da spoznajo lepote Slovenije tudi od doma. Če kdo vidi poslovno priložnost za sodelovanje (povezovanje z drugimi spletnimi stranmi, oglaševanje ...), je dobrodošel. Prav tako bom cenil kakršne koli ideje, s katerimi bi naredili stran kvalitetnejšo in opozorila o morebitnih napakah, ki ste jih opazili. Glede napak se oškodovanim in uporabnikom že vnaprej opravičujem.

Prepovedana je uporaba fotografij in ostalega materiala brez dovoljenja razen v posebnih primerih (glejte Pogoji uporabe). Če želite fotografije kupiti, prosim preberite stran Prodaja fotografij.

Pri nekaterih krajih so dodane na koncu pikapolonice, ker jih še posebej priporočamo za obisk. Če za določen kraj menite, da ima preveč ali premalo pikapolonic v primerjavi z drugimi kraji, nas prosim obvestite in argumentirajte svoje mnenje.

Tvoja spletna stran je lepa. Je skoraj tako, kot da sem vzela dopust iz mojega pisarniškega stola.

Elizabeth iz ZDA
Najlepša ti hvala, da si ustvaril to spletno stran, lahka je za navigacijo in jaz jo priporočam mojim prijateljem preden pridejo in obiščejo Slovenijo.

Marie, lastnica Hemingway House v Kobaridu