Najlepši krajiNajvečja slovenska mesta po velikosti
Ljubljana - Prešernov trg
Osrednjeslovenska

Ljubljana

Ljubljana je glavno mesto Slovenije.
LjubljanaSlovenijaLjubljana - Ljubljanica z ladjoExe LevBest Western Premier Hotel Slonibis Styles Ljubljana CentreCity Hotel LjubljanaAllegro HotelAustria Trend Hotel LjubljanaAhotel LjubljanaGrand Hotel Union EurostarsHostel CelicaAdHoc HostelJulija&RobertGaleria RoomsCentral Comfort Apartments MeščankaPeter rooms

Nastanitve

Ljubljana je slikovito srednjeevropsko mesto in glavno mesto Slovenije. Je sodobna evropska prestolnica z veliko točkami, ki so vredne ogleda. Ljubljana je mesto ob reki Ljubljanici in življenje v njej je tesno povezano z mnogimi mostovi. Je živahno mesto, kjer se staro prepleta z novim ter idealno izhodišče za krajše in daljše izlete po Sloveniji.
V Ljubljani je več hotelov, ki so različnih kategorij. V najvišjo kategorijo spadata hotela Hotel Lev in Best Western Premier Hotel Slon. Hotel Lev je razkošen hotel s petimi zvezdicami, ki se nahaja v samem središču Ljubljane. Je osupljiva steklena zgradba, ki ponuja čudovite razglede na Ljubljanski grad, park Tivoli in staro mestno jedro. Best Western Premier Hotel Slon je sodobni luksuzni hotel, ki se nahaja v samem osrčju Ljubljane. Odlikuje jih nov sprostitveni center ter restavracija in Lounge s pogledom na vrvež mestnih ulic. Poleg teh dveh hotelov je v sami bližini središča mesta še veliko drugih hotelov, kot so Central Hotel, Antiq Hotel, City Hotel, Allegro Hotel, Hotel Stil, Austria Trend Hotel Ljubljana, Ahotel, Grand Hotel Union Executive in drugi.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Ljubljana tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov je obiskovalcem na razpolago slikoviti Hostel Celica, ki se nahaja v obnovljenih prostorih nekdanjega zapora, H2ostel, Alibi Hostel, Alibi M14, Hostel Tabor Ljubljana, Hostel Ljubljana in drugi. V okviru apartmajev in sob so na voljo Macek Rooms, Galeria Rooms, Apartments Mescanka, Apartments Peter in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Ljubljana - Vseh nastanitev: 999

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...656667Naslednja stran
Hotel Pok Garni
Podpeška cesta 1-3, 1351 Brezovica
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
16
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...656667Naslednja stran