Bovec z okolico - Bovška kotlina
Goriška

Bovec z okolico

BovecVelika korita SočeLog pod MangartomHotel AlpHotel MangartApartments Kaninska VasHotel BokaApartments MrakičApartments SupermjauTriglavski narodni park

Nastanitve

Bovec je mestno središče zgornje-soške doline, ki se nahaja ob Triglavskem narodnem parku. V preteklosti je bil Bovec pomembna prometna pot, ki je povezovala Trst z Dunajem, kasneje pa so bili kraji na Bovškem zaznamovani z bitkami 1. svetovne vojne. Ostankom iz tega časa lahko sledimo po Poteh miru. Bovec je mesto z bogato ponudbo športnih aktivnosti. V poletnem času so izredno priljubljeni različni vodni športi na smaragdni reki Soči, pohodništvo, kolesarjenje, planinstvo, jadralno padalstvo, letalstvo in padalstvo na manjšem športnem letališču ob Bovcu. V zimskem času je obiskovalcem na voljo smučišče Kanin, v dolini so urejene tekaške proge, organizirajo pa tudi nočno in dnevno sankanje.
V Bovcu in bližnji okolici zaradi ohranjanja naravne dediščine ni na voljo veliko hotelskih namestitev. Najbolj znana hotela sta Hotel Alp in Hotel Kanin, ki imata tri zvezdice. Hotel Alp se nahaja v samem osrčju Bovca. Gostom nudijo prijetno urejene sobe, nekatere imajo tudi mini bar in balkon. Za dodatno sprostitev nudijo svet savn, v večnamenski dvorani pa potekajo zabava in poslovna srečanja. V restavraciji nudijo prvovrstne kulinarične dobrote. Hotel Kanin se nahaja v mirnem območju na obrobju Bovca. Ima obnovljene sobe, ki imajo vse razgled na okoliške gore. Gostje se lahko sproščajo v wellnessu, v notranjem bazenu, v lepotnem salonu pa poskrbijo za nego telesa. Za najmlajše goste imajo na voljo igralnico in teraso z igrali. Poleg teh dveh hotelov je obiskovalcem na voljo še Hotel Mangart, Hotel Šola v Logu pod Mangartom in drugi.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Bovec tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov je obiskovalcem na razpolago Eko Kamp Korita, ki je prvi ekološki kamp v Sloveniji in je zgrajen le iz naravnih materialov. Primeren je za ljubitelje aktivnih počitnic, neokrnjene narave in nevsakdanjih doživetij. V okviru apartmajev in sob so na voljo Apartmaji Kaninska vas, Penzion Boka, Apartmaji Mrakič, Apartmaji Supermjau in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Bovec z okolico - Vseh nastanitev: 279

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...171819Naslednja stran
Apartment Pri Leju
Št. sob:
1
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...171819Naslednja stran