Najlepši krajiNajvečja slovenska mesta po velikosti
Celje - Celjski dom
Koroško - savinjskaCelje

Celje

Nastanitve

Celje je po pomembnosti in velikosti tretje največje slovensko mesto. Je kulturno, trgovsko in prometno središče Savinjske doline ter uveljavljeno sejemsko mesto. Največje znamenitosti v Celju so Celjski grad, Knežji dvorec, minoritski samostan iz sredine 13. stoletja, Marijina cerkev iz 14. stoletja, stara grofija in cerkev sv. Danijela iz leta 1306, ki je najstarejša stavba v mestu in druge. V bližini Celja je Celjska koča, ki je priljubljena pohodniška točka in Šmartinsko jezero, ki je turistično, športno in rekreacijsko območje.
V Celju je na voljo le malo hotelskih namestitev. V najvišjo kategorijo spada butični Hotel Evropa s štirimi zvezdicami, ki se nahaja v samem starem jedru mesta. Je drugi najstarejši hotel v Sloveniji, ki je bil zgrajen leta 1873. Je hotel s tradicijo, ki svojim gostom poleg modernih in prostornih sob ter luksuznega apartmaja nudi tudi prefinjeno restavracijo za vse okuse, slaščičarno in kavarno. Poleg tega hotela so na voljo še Hotel Grande, Hotel Faraon in Hotel Celjska koča. Hotel Faraon je hotel s tremi zvezdicami, ki svojim gostom v poletnem času nudi sprostitev ob velikem zunanjem bazenu. Hotel Celjska koča se nahaja v čudovitem naravnem okolju v bližini Celja. Gostom nudijo sodobno opremljene sobe in apartma, wellness center, pestro kulinarično ponudbo v restavraciji in drugo. Hotel je v poletnem času idealna lokacija za pohodništvo, kolesarjenje, imajo pa tudi sankališče in poletno drčo. V zimskem času je gostom na voljo manjše smučišče in otroški poligon.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Celje tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov so obiskovalcem na razpolago MCC Hostel, hostel Sobe pod gradom in drugi. MCC Hostel se nahaja na idealni lokaciji v bližini avtobusne in železniške postaje. Na voljo imajo tematsko opremljene sobe, kavarno, seminarske prostore, dvorano, multimedijsko učilnico in brezplačno izposojo koles.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Celje - Vseh nastanitev: 40

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123Naslednja stran
Prejšnja stran123Naslednja stran