Najlepši krajiNajvečja slovenska mesta po velikosti
Koper - Vodnjak Da Ponte
Obalno - notranjskaKoper

Koper

Nastanitve

Koper je največje mesto na slovenski obali. V mestu imajo dva uradna jezika, slovenski in italijanski. Staro mestno jedro je ohranilo kulturne spomenike, ki pričajo o njegovi bogati preteklosti. Največje znamenitosti so Pretorska palača, stolna cerkev Marijinega vnebovzetja, rotunda sv. Elije in drugi. Luka Koper je pomembno pristanišče v severnem Jadranu. Mestno kopališče Koper je glavno kopališče v mestu, ki v poletnih mesecih pritegne veliko domačih in tujih obiskovalcev.
V Kopru je na voljo le malo hotelskih namestitev in tudi nobeno ni v najvišji kategoriji. Najbolj poznana hotela sta Hotel Bio in Hotel Vodišek s tremi zvezdicami. Hotel Bio se nahaja približno kilometer in pol od samega središča mesta. Je družinski hotel, ki gostom nudi priznano restavracijo, brezplačno internetno povezavo in široko ponudbo bogato opremljenih sob. Restavracija Vodišek je znana po odlični mediteranski kuhinji. Hotel Vodišček se nahaja v neposredni bližini starega mestnega jedra, v poslovnem središču Kopra. Na voljo imajo moderno opremljene sobe, nudijo bogat samopostrežni zajtrk in brezplačno izposojo koles.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Koper tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov je obiskovalcem na razpolago hostel Stara šola Korte, ki je od Kopra oddaljen nekaj kilometrov. Nahaja se v samem središču istrskega podeželja, v vasi sredozemskega videza Korte, kjer gostje lahko uživajo v pristni istrski kulinariki. Lokacija hostla sredi neokrnjene narave v zaledju Istre je idealna za ljubitelje kolesarjenja, jahanja, pohodništva in ostale rekreacije. V okviru apartmajev in sob so v Kopru na voljo Turistične sobe Lisjak, Apartmaji Old Town Rooms in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Koper - Vseh nastanitev: 652

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...424344Naslednja stran
Prejšnja stran123...424344Naslednja stran