Portorož - Portorož - Plaža
Obalno - notranjskaPortorož

Portorož 

PortorožObalaLucija - Marina PortorožSečoveljske solineLetališče PortorožHotel Kempinski Palace PortorožGrand Hotel Portoroz 4* superior – Terme & Wellness LifeClassWellness Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClassHotel Neptun - Terme & Wellness LifeclassRemisens Hotel METROPOLRemisens Hotel LUCIJAHotel MarkoRemisens CASA ROSA - Hotel Metropol AnnexeHotel Vile ParkMaestral ResidenceRooms & Apartments Giulia

Nastanitve

Portorož je najbolj znano turistično mesto na slovenski obali. Je priljubljen kraj za oddih, zabavo in poslovni turizem. Portorož je posejan s številnimi hoteli, restavracijami, bari, casinoji, starimi vilami, na obrobju pa se nahaja moderna marina. V bližini Portoroža so Sečoveljske soline in manjše mednarodno letališče.
V Portorožu je več hotelov, ki so različnih kategorij. V najvišjo kategorijo spadata hotela Kempinski Palace Portorož in Grand Hotel Portorož. Hotel Kempinski Palace Portorož je vrhunski hotel s petimi zvezdicami, ki se nahaja v središču mesta, sredi zaščitenega zgodovinskega parka. Grand Hotel Portorož je prav tako hotel s petimi zvezdicami v samem centru mesta, ki ponuja izvrsten wellness. Poleg teh dveh hotelov je v sami bližini obale še veliko drugih hotelov, kot so Hotel Apollo, Hotel Neptun, Grand Hotel Metropol, Hotel Lucija, Hotel Marko, Hotel Roža, Hotel Vile Park in drugi.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Portorož tudi poceni namestitve v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov je obiskovalcem na razpolago Hostel Panorama Portorož, ki se nahaja na hribu nad Portorožem. Hostel nudi izjemen razgled na mesto, imajo tudi večji vrt s travnikom, terasami in pergolami ter parkirišče. V okviru apartmajev in sob so na voljo Maestral Residence, Pension Forma Viva, Rooms & Apartments Giulia in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Portorož - Vseh nastanitev: 1166

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...767778Naslednja stran
Prejšnja stran123...767778Naslednja stran