- Kamp Otočec

Trenutno
overcast;;light
-2
Jutri
mostClear;;light
-4 5
19.01.2021
partCloudy;;light
-5 7

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Kamp Otočec se nahaja v jugovzhodnem delu Slovenije. Zaznamuje ga odlična lokacija v prelepem naravnem okolju na desnem bregu reke Krke, v neposredni bližini gradu Otočec, ki je edini vodni grad v Sloveniji.
Kamp ima na voljo 40 parcel in skupno kapaciteto 160 gostov. Primeren je tako za prehodne goste, ki ostanejo zgolj krajši čas, kakor tudi za goste, ki si želijo preživeti dalj časa ob reki Krki. Nudijo možnost najema pavšala in gostje si na ta način lahko zagotovijo sproščujoče in prijetne počitnice. Počitniško prikolico ali avtodom je možno postaviti na mesto, ki je gostom najbolj ustrezno. Primeren prostor za šotor je zelenica pod drevesnimi krošnjami v prijetni senci ali pa na soncu z razgledom na Krko. Kamp Otočec je idealno izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje, rafting, golf, tenis, ribolov in čolnarjenje. Ob reki Krki so speljane številne pohodniške poti. V kampu nudijo tudi izposojo koles. V neposredni bližini kampa se nahaja pustolovski park, ki je priljubljen med ljubitelji adrenalina. Najbližja restavracija se nahaja okoli 500 metrov stran, v naselju Otočec, v bližini je tudi restavracija Šoferska ter bencinska črpalka. Gostilna Vovko na Ratežu nudi tradicionalno slovensko hrano in odlična slovenska vina. V bližini kampa je veliko možnosti za krajše izlete. Najbolj zanimive točke so grad Otočec, Novo mesto in Terme Šmarješke Toplice.
Novo mesto je znano po bogati kulturni in naravni dediščini. V termah nudijo različne vrste savn, masaž in termalnih bazenov. Obratovalni čas kampa Otočec je od začetka aprila do konca meseca septembra.

Najlepši izleti

 - Dostop do kampa Otočec s ceste Grad Otočec - Grad Struga

Fotografija: 4505-0

Dostop do kampa Otočec s ceste Grad Otočec - Grad Struga
 - Vhod v kamp Otočec

Fotografija: 4505-1

Vhod v kamp Otočec
 - Kamp Otočec - Informacije

Fotografija: 4505-2

Kamp Otočec - Informacije
 - Kamp Otočec

Fotografija: 4505-3

Kamp Otočec
 - Kamp Otočec - Recepcija

Fotografija: 4505-4

Kamp Otočec - Recepcija
 - Prostor za kampiranje

Fotografija: 4505-5

Prostor za kampiranje
 - Kamp Otočec ob reki Krki

Fotografija: 4505-6

Kamp Otočec ob reki Krki
 - Reka Krka

Fotografija: 4505-7

Reka Krka
 - Kamp Otočec - Reka Krka

Fotografija: 4505-8

Kamp Otočec - Reka Krka

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Ljubljana
od 54.4 €
od 67.15 €
Maribor
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: