Bohinj - Bohinjsko jezero
Gorenjska

Bohinj

Nastanitve

Bohinj je čudovita alpska kotlina, ki se deli na Nomenjsko kotlino, Zgornjo in Spodnjo dolino ter jezersko kotlino. Celotna alpska kotlina je široka okoli 5 km in dolga 20 km. Bohinjsko jezero je največje stalno jezero v Sloveniji, katerega glavni pritok je Savica, ki izvira v slikovitem slapu Savica. Turistični objekti so v naseljih Ribčev Laz, Ukanc in Stara Fužina ob Bohinjskem jezeru ter v Bohinjski Bistrici. Alpska smučišča so urejena na Voglu nad Ukancem in na pobočjih Koble nad Bohinjsko Bistrico. Bohinj nudi obiskovalcem obilo možnosti za različne aktivnosti skozi vse leto. V bližini Bohinja je visoka kraška planota Pokljuka, ki jo pokrivajo gozdovi in barja.
Bohinj zaradi ohranjanja naravne dediščine nima na voljo veliko hotelskih namestitev. V najvišjo kategorijo s petimi zvezdicami spadata Park Hotel Bohinj in Vila Triglav, ki se nahajata v Bohinjski Bistrici. Park Hotel Bohinj je prvi eko hotel visoke kategorije, ki se nahaja na obrobju Triglavskega narodnega parka. Gostom nudijo različne vrhunske nastanitve, konferenčne in sejne dvorane, restavracijo s poudarkom na lahki in zdravi prehrani, bowling, ekskluzivni wellness, Vodni Park Bohinj, ki je s hotelom povezan s podzemnim hodnikom in drugo. Vila Triglav se nahaja sredi čudovitih gozdov na Pokljuki. Gostom so na voljo elegantne sobe v mešanici tradicionalnega in modernega sloga, masažna kad na prostem, terasa za sončenje, jedilnica s kaminom, otroško igrišče, brezplačna gorska kolesa in drugo. Vila ima tudi svojega kuharja, ki vam lahko pripravi različne kulinarične dobrote. Poleg teh namestitev so obiskovalcem na voljo tudi Hotel Jezero, družinski Hotel Tripič s štirimi zvezdicami ter Hotel Center s tremi zvezdicami v Ribčevem Lazu in drugo.
Poleg teh hotelskih namestitev ponuja Bohinj tudi poceni namestitev v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov so obiskovalcem na razpolago Hostel pod Voglom, Hostel Bohinj in drugi. V okviru apartmajev in sob so na voljo Apartmaji Triglav, Penzion Cerkovnik ob reki Mostnici, Apartmaji Zdovc, Penzion in apartmaji Gasperin, Penzion Bohinj, Penzion Lipa, Apartmaji Tubej s štirimi zvezdicami, Apartmaji Na vasi, Apartmaji Bohinj Mavrica in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Bohinj - Vseh nastanitev: 471

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...303132Naslednja stran
Chalet Ajda
Št. sob:
1
REZERVACIJA
Apartments Vila Darja
Št. sob:
4
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...303132Naslednja stran