Jezera, ribnikiNajlepši krajiTriglavski narodni park
Bohinjsko jezero - Bohinjsko jezero
GorenjskaBohinjsko jezero

Bohinjsko jezero 

BohinjSlovenijaBohinjsko jezeroRibčev LazHotel Center Bohinjsko JezeroHotel JezeroApartments & Hostel BohinjHostel pod VoglomApartmaji TriglavPension Cerkovnik -apartmaHotel Gasperin BohinjApartments Bohinj Mavrica

Nastanitve

Bohinj je slikovita alpska kotlina v jugovzhodnem delu Julijskih Alp. Je ena izmed najlepših alpskih pokrajin Slovenije, kjer se je še posebej močno razvilo planinsko pašništvo. Čudovito Bohinjsko jezero je največje stalno jezero v Sloveniji, ki je v poletnih mesecih privlačno za kopanje in veslanje. Bohinj je idealen kraj za preživljanje aktivnih počitnic v edinstvenem naravnem okolju.
Bohinj ima zaradi ohranjanja naravne dediščine na voljo le malo hotelskih namestitev. Najbolj znana hotela sta Hotel Center Bohinjsko jezero in Hotel Jezero. Hotel Center Bohinjsko jezero ima tri zvezdice in se nahaja v turističnem centru Ribčev Laz v neposredni bližini jezera. V restavraciji nudijo pestro ponudbo jedi, po dogovoru pa se gostje lahko razvajajo na masaži ali v bazenu. Hotel Jezero ima štiri zvezdice in se prav tako nahaja v Ribčevem Lazu. Je moderen hotel z dvema restavracijama, konferenčno dvorano, wellness centrom in fitnes centrom.
Poleg teh hotelskih namestitev ponuja Bohinj več poceni namestitev v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov so obiskovalcem na razpolago Hostel Bohinj, Hostel pod Voglom in drugi. V okviru apartmajev in sob so na voljo Residence Triglav, Apartments Zdovc, Pension Cerkovnik, Pension & Apartments Gasperin, Penzion Bohinj, Pension Lipa, Apartments Bohinj Mavrica in drugi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Bohinjsko jezero - Vseh nastanitev: 223

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...131415Naslednja stran
Apartments Vila Darja
Št. sob:
4
REZERVACIJA
Prejšnja stran123...131415Naslednja stran