Najlepši krajiStara mestna jedra
Piran - Piran
Obalno - notranjskaPiran

Piran

PiranPiran - Mestno obzidjeSlovenijaPiran - Tartinijev trgPiran - Prešernovo nabrežjeHotel PiranArt Hotel TartiniAlibi B11Old Town Rooms Piran

Nastanitve

Piran je čudovito staro sredozemsko mesto z obzidjem, ki leži na rtu Piranskega polotoka in je eno najlepših mest v Sloveniji. Mesto je ohranilo srednjeveško zasnovo z ozkimi ulicami in gosto strnjenimi hišami, ki mu dajejo tipičen mediteranski značaj. Obalni del je živahno sprehajališče, kjer se nahajajo številni lokali, restavracije, manjše pristanišče in potapljaški center.
V Piranu ni veliko hotelskih namestitev in tudi niso v najvišji kategoriji. Najbolj znana hotela sta Hotel Piran in Hotel Tartini, ki imata tri zvezdice, a vseeno nudita kvalitetno preživljanje dopusta. Hotel Piran se nahaja med starim delom mesta in obalo ter nudi veličasten pogled na morje. Hotel Tartini se nahaja na znamenitem Tartinijevem trgu v samem središču Pirana.
Poleg hotelskih namestitev ponuja Piran več poceni namestitev v hostlih, apartmajih in sobah. V okviru hostlov so obiskovalcem na razpolago Alibi B11 Hostel, Alibi B14 Hostel, Alibi T60 Hostel, Hostel Piran, Hostel Eva in drugi. Vsi hostli se v večini nahajajo v samem starem jedru mesta. V okviru apartmajev je na voljo Vista Apartment, ki se nahaja ob obali Pirana. Nudi izjemen pogled na promenado in plažo. Apartma ponuja dve prostorni družinski sobi in je idealna namestitev za največ osem gostov.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Piran - Vseh nastanitev: 619

Rezultati: 1 - 15

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Prejšnja stran123...404142Naslednja stran
Prejšnja stran123...404142Naslednja stran