Dolenjske Toplice - Kulturno kongresni center - Kulturno kongresni center
JugovzhodnaDolenjske Toplice - Kulturno kongresni center

Dolenjske Toplice - Kulturno kongresni center

Trenutno
clear;;light
27
Jutri
prevCloudy;;light
14 34
11.07.2020
prevCloudy;SHRA;light
16 30

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Dolenjske Toplice so manjše naselje, ki leži na zahodnem robu Novomeške kotline ob potoku Sušica. Staro mestno jedro se razprostira ob barokizirani cerkvi svete Ane. Kraj je najbolj poznan po Termah Dolenjske Toplice na severnem robu naselja.
Že v času avstro-ogrske monarhije so veljale za ene uglednejših toplic, z moderno ponudbo wellness in zdravstvenih storitev pa so tudi v sedanjem času priljubljen cilj gostov iz vse Evrope. Kulturno kongresni center Dolenjske toplice se nahaja v neposredni bližini Term Dolenjske Toplice, s katerimi skupaj ustvarjajo zgodbo kulturnega in kongresnega turizma na tem delu Slovenije. Center ima na voljo moderno opremljene prostore za prirejanje kongresov, kulturnih prireditev, seminarjev in drugih strokovnih srečanj. Prostorske kapacitete zajemajo veliko kongresno dvorano, avlo in štiri sejne sobe. Vsi prostori so klimatizirani in nudijo uporabo sodobne avdiovizualne opreme: brezžični internet, prenosni računalnik, LCD projektor, DVD predvajalnik, standardno projekcijsko platno, veliko projekcijsko platno, flipchard, prenosni mikrofoni, TV plasma...Pod njihovim okriljem so bili izvedeni številni projekti, kot so strokovni posveti s področja zdravstva, prava, šolstva, seja Evropskega sveta, srečanje Slovenske turistične organizacije, praznovanje obletnic podjetja ter še veliko drugih. Kompleks term zajema Center zdravja, hotela Kristal in Vital, sodoben hotel Balnea ter Wellness center Balnea z notranjimi in zunanjimi bazeni.
Posebnost toplic je lepo urejeni zdraviliški park z botanično potjo. Zasnovan je bil že leta 1898, ko je bil med drugim zasajen kostanjev drevored. V zdraviliškem parku raste več kot 100 različnih grmovnih in drevesnih vrst.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni €100-160 za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Dolenjske Toplice - Kulturno kongresni center in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Dolenjske Toplice in to samo za €300 na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Kulturno kongresni center - Kulturno kongresni center

Fotografija: 4584-0

Kulturno kongresni center
Kulturno kongresni center - Dolenjske Toplice - Kulturno kongresni center

Fotografija: 4584-1

Dolenjske Toplice - Kulturno kongresni center

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Dolenjske Toplice
od 36.4 €
od 52 €
Dolenjske Toplice
od 50 €
Dolenjske Toplice
od 120 €
od 190 €
Dolenjske Toplice
od 70 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave: