Goreljek - Šport hotel Pokljuka - Šport hotel Pokljuka
GorenjskaGoreljek - Šport hotel Pokljuka

Goreljek - Šport hotel Pokljuka

Goreljek - Šport hotel Pokljuka
Danes
partCloudy;;
-4 3
Jutri
partCloudy;;light
-6 4
20.01.2021
prevCloudy;RA;mod
-2 6

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Šport hotel se nahaja v samem središču Triglavskega narodnega parka, na Pokljuki. Leži nedaleč stran od Bohinja in Bleda. Pokljuka je visoka kraška planota, ki je pokrita z gozdom, predvsem s smrekami. Na nekaterih krajih so se ohranila barja, med katerimi je znano tudi barje Goreljek.
Šport hotel Pokljuka je bil nedavno prenovljen ter je primeren zlasti za ljubitelje gibanja in narave. V hotelu je skupno 120 postelj, na voljo so dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne sobe, ki so opremljene s kopalnico s tušem, WC-jem in sušilnikom za lase. Imajo šest družinskih sob, kjer sta ločeni spalnici za otroke in odrasle. Na voljo je brezplačen internet.
Šport hotel nudi izbrano ponudbo alpskih jedi v hotelski restavraciji, na voljo imajo tudi jedi na žlico in malice. V okviru Šport bara se nahaja terasa, kjer poleg lepega razgleda postrežejo s toplimi, hladnimi napitki ter energijskimi športnimi pijačami. V hotelu je na razpolago večnamenski prostor, ki je hkrati seminarska dvorana in telovadnica. V prostoru je tudi plazma TV za predvajanje filmov in igralnica za otroke.
V poletnem času je možna izposoja gorskih koles in prostor za hranjenje koles. V zimskem času nudijo izposojo opreme za tek na smučeh, krpelj, sani ter hrambo tekaške in smučarske opreme. Za goste organizirajo vodene kolesarske in planinske izlete. Nudijo organizacijo posebnih dogodkov, kot so obletnice, poroke, slavja, družinska kosila.
Poleg tega nudijo dogodke in aktivnosti za zaključene skupine (sindikalni izleti, igre na snegu, team buildingi..). V okviru hotelske ponudbe je na razpolago mini fitnes in finska savna. Pred hotelom se nahaja brezplačno parkirišče, ki je primerno tudi za avtobuse.

Fotografije

Šport hotel Pokljuka - Parkirišče

Fotografija: 300202-0

Parkirišče
Šport hotel Pokljuka - Goreljek - Šport hotel Pokljuka

Fotografija: 300202-1

Goreljek - Šport hotel Pokljuka
Šport hotel Pokljuka - Šport hotel Pokljuka

Fotografija: 300202-2

Šport hotel Pokljuka
Šport hotel Pokljuka - Šport hotel Pokljuka - Šport bar, restavracija, sobe

Fotografija: 300202-3

Šport hotel Pokljuka - Šport bar, restavracija, sobe

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: BOHINJ (5125 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bohinjska Bistrica (1763 prebivalcev), Stara Fužina (559), Srednja vas v Bohinju (496), Bohinjska Češnjica (338), Koprivnik v Bohinju (224),

Kamnje (198), Jereka (188), Polje (166), Nomenj (162), Ribčev Laz (159), Gorjuše (147), Nemški Rovt (117), Studor v Bohinju (116), Brod (89), Podjelje (79), Bitnje (72), Savica (57), Ukanc (48), Laški Rovt (41), Ravne v Bohinju (40), Lepence (37), Log v Bohinju (12), Žlan (9), Goreljek (8)