Slovenija - Blejsko jezero
Slovenija

Slovenija

Slovenija je evropska država med Alpami, Jadranskim morjem in Panonsko nižino.
BledLjubljanaBohinjTrenta z okolicoPiranPortorožSečoveljske solinePostojnska jamaŠkocjanske jameLipicaRoglaMariborVila BledGrand Hotel Toplice - Small Luxury Hotels of the WorldHotel Kempinski Palace PortorožBest Western Premier Hotel SlonZdravilišča, terme, toplice, wellnessSmučišča

Nastanitve

Slovenija je zelo raznolika dežela v osrčju Evrope, ki združuje sredozemski in alpski svet, kraški svet in Panonsko nižino. Najbolj priljubljeni in obiskani turistični kraji v Sloveniji so Ljubljana, ki je glavno mesto Slovenije, Bled in Bohinj ob robu goratih Julijskih Alp, dolina smaragdne reke Soče, obalni del s Piranom, Portorožem in Sečoveljskimi solinami, kraški svet s Postojnsko jamo, Škocjanskimi jamami in Kobilarno Lipica ter obronki zelenega hribovja Pohorje z drugim največjim slovenskim mestom Mariborom.
Številna slovenska naravna zdravilišča, wellness centri in termalna kopališča ponujajo gostom možnost oddiha, skrb za zdravje, dobro počutje in športno aktivnost. Neprecenljive naravne lepote Slovenije nudijo veliko možnosti za pohodništvo, kolesarjenje, podzemne aktivnosti, vodne aktivnosti, plezanje, jahanje, golf, zimske aktivnosti, adrenalinske aktivnosti, ribolov in drugo. Slovenija ima bogato kulturnozgodovinsko dediščino, arhitekturno dediščino in sakralno dediščino, ki jo lahko občudujemo tako v mestih kot na podeželju. Obiskovalci lahko uživajo v številnih kulturnih dogodkih, glasbenih prireditvah in se sproščajo v hotelskih igralnicah. Ljubitelji nakupovanja imajo na voljo številna nakupovalna središča v večjih mestih.
V okviru namestitev ima Slovenija na voljo veliko hotelov različnih kategorij – od zelo dragih do cenejših hotelov. V najvišji kategoriji so Vila Bled in Grand Hotel Toplice na Bledu, Hotel Kempinski Palace v Portorožu ter Hotel Slon v Ljubljani in drugi. Poleg hotelskih namestitev so v Sloveniji na voljo tudi številni apartmaji, zasebne sobe, planinski domovi in koče, turistične kmetije, zidanice in kampi.
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Izbor regije

Slovenija - Vseh nastanitev: 4934

Rezultati: 4846 - 4860

Razvrsti po: LokacijaZvezdiceIme namestive
Zelena Oaza
35a Zgornja Kungota, 2201 Zgornja Kungota
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
8
REZERVACIJA
Apartma Golob
8e Plintovec, 2201 Zgornja Kungota
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
1
REZERVACIJA
Vila Loni
Špičnik 11 Vila Loni, 2201 Zgornja Kungota
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
1
REZERVACIJA
Guest House Hiša Denk
Zgornja Kungota 11a, 2201 Zgornja Kungota
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
6
REZERVACIJA
House of relaxation
Zgornja Sorica 53, 4229 Zgornja Sorica
Lokacija, fotografije, znamenitosti
Št. sob:
1
REZERVACIJA