Bohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj Park Eco Hotel
GorenjskaBohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel

Bohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel

Trenutno
prevCloudy;;light
2
Jutri
prevCloudy;;light
1 2
07.12.2023
mostClear;;
-1 3

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Razkošen Bohinj Park Eco hotel se nahaja v Bohinjski Bistrici, na robu Triglavskega narodnega parka. Vrhunski alpinski eko resort je prvi eko resort v Sloveniji, ki se ponaša tudi s prestižnim svetovnim certifikatom Green Globe.
Del tega resorta je s podzemnim hodnikom povezan z Vodnim parkom Bohinj, kar gostom omogoča neposreden prehod. Gosti hotela se lahko imenujejo kar eko-gosti, saj je hotelski kompleks narejen iz naravnih materialov, kot so naravni kamen, les, steklo in drugo. Gostom so na razpolago tudi varovana parkirna mesta v podzemni garaži. Hotel ima 102 sob, sedem luksuznih apartmajev in suit, sobo za mladoporočenca ter predsedniški apartma, ki meri 178 m2 ter ima lastno teraso in zunanji bazen. Vse hotelske sobe so opremljene nadstandardno v tiku ali ameriškem orehu in nudijo čudovite poglede na Julijske Alpe. Oprema standardne sobe vključuje klimatsko napravo, kopalnico s tušem in/ali kadjo, sušilec za lase, ogrevano odložišče brisač, kozmetično ogledalo, LCD TV, mini bar, sef z električno vtičnico, telefon, žično ter brezžično internetno povezavo.
Za razvedrilo je poskrbljeno v bowling in cocktail baru, za kulinarično ponudbo pa v restavraciji in slaščičarni. V restavraciji dajejo poudarek na lahki in zdravi prehrani, velik pomen dajejo tudi zelenjavnim in vegetarijanskim jedem. Hotel ima lasten bowling s kar petimi bowling stezami, ki je namenjen gostom hotela kot tudi zunanjim obiskovalcem. Ekskluzivni hotelski wellness je namenjen hotelskim gostom, ki si želijo več užitka, zasebnosti, sprostitve in oddiha v čudovito lepem ambientu. V wellnesu so na voljo bazen, finska savna, turška savna, masažni prostori, prostor za počitek in velika sončna terasa. V hotelu imajo konferenčne in sejne dvorane, ki so opremljene z najbolj sodobno tehnologijo. Vse dvorane so klimatizirane, opremljene z najbolj kakovostnimi materiali in imajo dnevno svetlobo.
Hotelski kompleks s petimi zvezdicami je zelo primeren tudi za organizacijo poročnega slavja, kakor tudi za manjša spontana slavja, kjer si nevesta in ženin obljubita zvestobo v družbi svojih najožjih prijateljev.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni 200€ za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Bohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Bohinjska Bistrica in to samo za 200€ na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj Park Eco Hotel in parkirišče

Fotografija: 346-0

Bohinj Park Eco Hotel in parkirišče
Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj Park Eco Hotel

Fotografija: 346-1

Bohinj Park Eco Hotel
Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj Park Eco Hotel v Bohinjski Bistrici

Fotografija: 346-2

Bohinj Park Eco Hotel v Bohinjski Bistrici
Bohinj Park Eco Hotel - Bohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel

Fotografija: 346-3

Bohinjska Bistrica - Bohinj Park Eco Hotel
Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj Park Eco Hotel s smeri Vodnega parka Bohinj

Fotografija: 346-4

Bohinj Park Eco Hotel s smeri Vodnega parka Bohinj

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Bohinj
od 135 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: BOHINJ (5125 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bohinjska Bistrica (1763 prebivalcev), Stara Fužina (559), Srednja vas v Bohinju (496), Bohinjska Češnjica (338), Koprivnik v Bohinju (224),

Kamnje (198), Jereka (188), Polje (166), Nomenj (162), Ribčev Laz (159), Gorjuše (147), Nemški Rovt (117), Studor v Bohinju (116), Brod (89), Podjelje (79), Bitnje (72), Savica (57), Ukanc (48), Laški Rovt (41), Ravne v Bohinju (40), Lepence (37), Log v Bohinju (12), Žlan (9), Goreljek (8)