Kampi
Vrhpolje - Kamp Vrhpolje - Kamp Vrhpolje
GoriškaVrhpolje - Kamp Vrhpolje

Vrhpolje - Kamp Vrhpolje

Trenutno
mostClear;;light
28
Jutri
partCloudy;;light
15 27
11.08.2022
partCloudy;;light
14 28

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Vrhpolje je manjše naselje, ki spada v Občino Vipava. Nahaja se na rahlo dvignjenem severnem obrobju slikovite Vipavske doline, med Kovkom in Nanosom, kjer iz tesne soteske priteka hudournik Bela. Od mesta Vipava je vasica oddaljena okoli dva kilometra.
Vas se razteza vrh rodovitnih polj, ki segajo vse do Vipave. Z utripom Vrhpolja sta tesno povezani tudi vasici Sanabor in Duplje, ki sta le nekaj kilometrov oddaljeni od Vrhpolja. Nekdaj je do tukaj segalo morje in pustilo za seboj nanose fliša in laporja. Kamp Vrhpolje ali tudi Pouletov camp leži v bližini krajevne cerkve in nasproti šole, kjer je kmetija Vrhpolje. Kamp Vrhpolje je manjši kamp, kjer je urejeno območje za postavitev približno 15 šotorov. Gostitelj s svojo prijaznostjo in dobro voljo vedno razveseljuje svoje goste. Pridelujejo tudi vino, tako da lahko gostje med drugim obiščejo tudi njihovo vinsko klet. Poleg kamping parcel nudijo tudi možnost spanja na skupnih ležiščih in sicer kar na kozolcu. Možno je prespati tudi v sobi za dve osebi z dodatnim ležiščem in lastno kopalnico ter teraso. Gostom je na voljo možnost najema koles, uporabe pralnega stroja ter brezplačen brezžičen internet. Kamp Vrhpolje v vročih poletnih dnevih nudi prijetno senco sadnih dreves. Gostje se lahko odpravijo na ogled bližnjih znamenitosti, do bližnjih plezalnih sten v soteski potoka Bela – plezališče Vipavska Bela ali pa na vožnjo s kolesom.
Za vse ljubitelje padalstva se v bližini nahaja poznana vzletna točka Kovk, od koder lahko poletite nad dolino burje in sonca, ki je posejana z vinskimi trtami. Bližnja planota Nanos pa je pravi raj za ljubitelje pohodništva in kolesarjenja.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni 300€ za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Vrhpolje - Kamp Vrhpolje in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Vipava z okolico in to samo za 300€ na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Kamp Vrhpolje - Kamp Vrhpolje - Vhod

Fotografija: 4389-0

Kamp Vrhpolje - Vhod
Kamp Vrhpolje - Kamp Vrhpolje

Fotografija: 4389-1

Kamp Vrhpolje
Kamp Vrhpolje - Vrhpolje - Kamp Vrhpolje

Fotografija: 4389-2

Vrhpolje - Kamp Vrhpolje

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: VIPAVA (5580 prebivalcev)

Naselja v občini:

Vipava (1900 prebivalcev), Vrhpolje (574), Slap (442), Podnanos (375), Podraga (331),

Gradišče pri Vipavi (229), Duplje (229), Lože (217), Lozice (198), Goče (183), Orehovica (150), Manče (143), Poreče (108), Sanabor (102), Podbreg (94), Zemono (80), Erzelj (79), Hrašče (76), Podgrič (50), Nanos (20)