Terme Lendava - Apartmaji Lipov gaj - Apartmaji Lipov gaj
Podravsko - pomurskaTerme Lendava - Apartmaji Lipov gaj

Terme Lendava - Apartmaji Lipov gaj

Trenutno
prevCloudy;;light
2
Jutri
mostClear;;mod
-4 2
06.02.2023
prevCloudy;;light
-5 0

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Terme Lendava se nahajajo v Lendavi, ki je poznano kot najbolj vzhodno mesto v Sloveniji. Leži tik ob meji s sosednjo Madžarsko in se razprostira pod čudovitimi Lendavskimi goricami ob reki Ledavi in Bukovniškim potokom. Nad mestom stoji grad Lendava.
Apartmajsko naselje Lipov gaj se nahaja v neposredni bližini zdravilišča in skupaj s hotelom Lipa ustvarja območje, na katerem je gostom na razpolago celotna športno-rekreativna ponudba term. Apartmaji so sodobno opremljeni in nudijo brezplačen WiFi. Kuhinja je polno opremljena in ima tudi mikrovalovno pečico. Zasebne kopalnice imajo kad ali tuš kabino. V sezoni je gostom na voljo zunanji bazen. V apartmajskem naselju Lipov gaj so dovoljeni hišni ljubljenčki. Terme Lendava nudijo gostom s svojo razgibano okolico veliko možnosti za preživljanje aktivnega oddiha. Od daljših do krajših izletov po vinorodnih goricah, ekipnih in posamičnih športnih aktivnosti do kolesarskih izzivov. Gostom so na voljo plavalni bazeni, igrišče za košarko, odbojko in nogomet, sposoja koles, nordijska hoja, fitnes, aerobika, rekreativna vadba, vodna gimnastika in vodeni programi. Gostje term lahko na recepcijah rezervirajo vrsto športnih in rekreativnih aktivnosti. Med njimi so kolesarski in pohodniški izleti, kolesarske ture, Mura-Drava bike, Pomurska planinska pot, pohodniški izlet po Lendavskih goricah in piknik v naravi. Še posebej je zanimiv pohodniški izlet, ki vodi do Piramide, ki je s 327 metri tamkajšnja najvišja točka. V kapelici sv. Trojice iz leta 1728 je ohranjena mumija vojščaka Hadika, ki naj bi leta 1603 padel v boju proti Turkom ob obrambi Lendave. Določene izmed športnih in rekreativnih aktivnosti so sezonsko pogojene in se izvajajo le ob zadostnem številu prijavljenih ter proti plačilu.
Polega apartmajskega naselja Lipov gaj gostje lahko preživijo sproščen oddih v hotelu Lipa, ki je srednje velik hotel s 120 sobami in pristno prijaznim in gostoljubnim osebjem. Lipa je tudi pohodnikom in kolesarjem prijazen hotel. Posebnost term pa je termalna parafinska voda.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni 300€ za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Terme Lendava - Apartmaji Lipov gaj in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Lendava z okolico in to samo za 300€ na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Apartmaji Lipov gaj - Apartmaji Lipov gaj

Fotografija: 20117-0

Apartmaji Lipov gaj
Apartmaji Lipov gaj - Apartmajsko naselje Lipov gaj

Fotografija: 20117-1

Apartmajsko naselje Lipov gaj
Apartmaji Lipov gaj - Apartma

Fotografija: 20117-2

Apartma
Apartmaji Lipov gaj - Lipov gaj

Fotografija: 20117-3

Lipov gaj
Apartmaji Lipov gaj - Vhod na letno kopališče v bližini Lipovega gaja

Fotografija: 20117-4

Vhod na letno kopališče v bližini Lipovega gaja

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Lendava
od 74 €
od 138 €
Lendava
od 71 €
od 81 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: LENDAVA (10406 prebivalcev)

Naselja v občini:

Lendava (2919 prebivalcev), Čentiba (820), Petišovci (812), Hotiza (757), Lendavske Gorice (668),

Dolga vas (600), Gaberje (504), Kapca (392), Gornji Lakoš (365), Dolina pri Lendavi (350), Mostje (319), Dolgovaške Gorice (318), Trimlini (308), Dolnji Lakoš (227), Radmožanci (215), Pince (212), Genterovci (177), Kamovci (109), Pince - Marof (100), Kot (93), Benica (69), Banuta (63), Brezovec - del (9)