Terme Lendava - Hotel Lipa - Hotel Lipa
Podravsko - pomurskaTerme Lendava - Hotel Lipa

Terme Lendava - Hotel Lipa

Trenutno
clear;;mod
10
Jutri
overcast;RA;light
6 6
03.12.2021
partCloudy;;light
1 6

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Terme Lendava se nahajajo v mestu Lendava, ki ga zaznamuje več kot 800-letna tradicija. Je najbolj vzhodno mesto v Sloveniji, ki leži tik ob meji s sosednjo Madžarsko. Razprostira se pod slikovitimi Lendavskimi goricami ob reki Ledavi in Bukovniškim potokom.
Nekdaj je tukaj vodila jantarjeva pot, danes pa so kroglice jantarja nadomestili vrelci termo-mineralne vode, vrhunska vina, odlična kulinarika, pohodništvo, kolesarjenje, ribolov in lov na slikovitih rokavih reke Mure. Prava posebnost pa je zdravilišče, ki ga zaznamuje edinstvena fosilna, zdravilna termo-mineralna voda. Vodo so po naključju odkrili leta 1965, ko je pri izkopavanju namesto nafte na dan bruhnila vroča voda. V Termah Lendava imajo vse hotelske in apartmajske sobe oznako treh zvezdic in so moderno opremljene. V prenovljenem Hotelu Lipa, kjer je 120 sob, so gostom na voljo moderno termalno kopališče, restavracija in zimski vrt, lokali z izbrano gostinsko ponudbo, urejene terase in prijetna taverna. Poleg wellnessa in zdraviliške ponudbe ponujajo pestro izbiro savn. Hotel Lipa se ponaša tudi z nazivom pohodnikom in kolesarjem prijaznega hotela s kategorijo tretje stopnje. V Hotelu Lipa nudijo prostore, kjer se lahko izvedejo predavanja, poslovna srečanja ali svečani sprejemi. Poleg najema prostorov priskočijo na pomoč tudi pri organizaciji seminarjev, pripravijo pa tudi poseben program za udeležence. Restavracija v hotelu pa ni le priljubljeno prizorišče poročnih slavij, temveč tudi osebnih jubilejev in večjih prireditev, kot so vinogradniški plesi, maturantski plesi in razni sprejemi. Restavracija ima čudovit panoramski razgled na zelenico z vodometom in ribnikom ter na apartmajsko naselje. Hotel Lipa predstavlja idealno izhodiščno točko tudi za potepe po Pomurju. Lendavske gorice, ki so posejane s turističnimi kmetijami in zidanicami, nudijo obiskovalcem edinstveno doživetje med vinogradi, skozi katere so speljane kolesarske poti.
V času bivanja v hotelu Lipa si gostje lahko sposodijo kolesa ali obiščejo bowling igrišče, ki je od hotela oddaljeno okoli 300 metrov. Možen je tudi ogled kapelice Svete Trojice, v kateri je mumija vojščaka Hadika.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni 300€ za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Terme Lendava - Hotel Lipa in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Lendava z okolico in to samo za 300€ na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Hotel Lipa - Hotel Lipa

Fotografija: 20116-0

Hotel Lipa
Hotel Lipa - Lendava - Hotel Lipa

Fotografija: 20116-1

Lendava - Hotel Lipa
Hotel Lipa - Terme Lendava - Hotel Lipa

Fotografija: 20116-2

Terme Lendava - Hotel Lipa
Hotel Lipa - Parkirišče pred hotelom Lipa

Fotografija: 20116-3

Parkirišče pred hotelom Lipa
Hotel Lipa - Kavarna

Fotografija: 20116-4

Kavarna

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Lendava
od 99.45 €
od 105.3 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: LENDAVA (10406 prebivalcev)

Naselja v občini:

Lendava (2919 prebivalcev), Čentiba (820), Petišovci (812), Hotiza (757), Lendavske Gorice (668),

Dolga vas (600), Gaberje (504), Kapca (392), Gornji Lakoš (365), Dolina pri Lendavi (350), Mostje (319), Dolgovaške Gorice (318), Trimlini (308), Dolnji Lakoš (227), Radmožanci (215), Pince (212), Genterovci (177), Kamovci (109), Pince - Marof (100), Kot (93), Benica (69), Banuta (63), Brezovec - del (9)