Šempeter pri Gorici - Hotel Lipa - Hotel Lipa
GoriškaŠempeter pri Gorici - Hotel Lipa

Šempeter pri Gorici - Hotel Lipa

Danes
overcast;;light
9 24
Jutri
prevCloudy;;light
13 26
16.06.2024
clear;;light
15 27

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Šempeter pri Gorici je mesto, ki se razprostira na mestnem obrobju Gorice, ob pomembni prometni povezavi med Italijo in Vipavsko dolinoo ter Soško dolino in Novo Gorico. S severovzhoda ga varuje sveti Mark, ki je najvišji hrib v kraju.
Trg Ivana Roba je središče Šempetra pri Gorici. Sedanjo podobo je dobil leta 2011, ko se je zaključila druga faza ureditve mestnega središča. Podobo trga na eni strani zaznamuje cerkev župnijska svetega Petra, na drugi Hotel Lipa, čisto blizu pa je še Coroninijev dvorec. Hotel Lipa nudi gostom udobne klimatizirane sobe z brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta, bar Na placu, restavracijo Lipa in brezplačno zasebno parkirišče. Recepcija je odprta 24 ur. Gostom je na voljo brezplačen vstop v Hitove igralnice (Park, Perla, Casino Drive-in). Na voljo je tudi popust v centru za dobro počutje Spa Perla – na vstop v bazen in savno. V sklopu sob imajo na razpolago dvoposteljne sobe, enoposteljne sobe, triposteljne sobe, štiriposteljne sobe in junior suito. Sobe so gostom na voljo od 14.00 ure na dan prihoda in do 12.00 ure na dan odhoda. V restavraciji Lipa nudijo hotelskim gostom in drugim obiskovalcem nepozabno kulinarično doživetje.
V restavraciji z letnim vrtom nudijo pestro izbiro raznovrstnih mesnih in ribjih jedi ter najboljših vin tujih in domačih kletarjev. Trudijo se ohranjati tradicijo mediteranske kuhinje, obogatene s posebno mesečno in sezonsko ponudbo, od delovnih dnevih pa gostje lahko izbirajo tudi med kosili in malicami s solatnim bifejem. V večnamenski dvorani Modri hram pripravljajo pogostitve zaključenih skupin (rojstnodnevne zabave, poroke...) in večje ali manjše zakuske za konferenčne dogodke. V hotelu nudijo tudi kulinarično ponudbo za poročni dan. Nudijo svetovanje pri izbiri menija, klasično strežbo ali hladno-topli bife, glasbeno animacijo po dogovoru, po želji organizacijo cateringa, cvetlično in drugo dekoracijo po dogovoru ter brezplačno nočitev za mladoporočenca s postrežbo zajtrka v sobo oziroma po želji rezervacije sob za svate s posebnim popustom.
Bar Na placu s svojo domačnostjo privablja številne lokalne in druge goste. V baru ponujajo pestro paleto pijač, toplih napitkov, sladic in prigrizkov ter okusen domač sladoled v poletnem času. V letnem času je postrežba tudi na prijetni terasi pred hotelom.

Ali želite, da se vaša namestitev, gostilna, lokal, storitev ... predstavi na tem mestu po ceni 200€ za celo leto?

Prostor je samo za enega ponudnika!

Vaša predstavitev se bo pojavila na Šempeter pri Gorici - Hotel Lipa in tudi na vseh krajih/izletih, ki spadajo v okviru Šempeter, Vrtojba, Renče, Vogrsko, Miren, Kostanjevica z okolico in to samo za 200€ na leto.

Kaj vse dobite za to ceno:
1. Večjo prepoznavnost (Poročila o obisku)
2. Povečano možnost, da nekdo najame, kupi, rezervira vašo storitev/produkt
3. Možnost za višjo pozicijo v iskalnikih (Google) zaradi povezave na vašo spletno stran

info@kraji.eu


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Fotografije

Hotel Lipa - Hotel Lipa

Fotografija: 30005-0

Hotel Lipa
Hotel Lipa - Hotel Lipa - Terasa

Fotografija: 30005-1

Hotel Lipa - Terasa
Hotel Lipa - Šempeter pri Gorici - Hotel Lipa

Fotografija: 30005-2

Šempeter pri Gorici - Hotel Lipa
Hotel Lipa - Trg Ivana Roba - Hotel Lipa

Fotografija: 30005-3

Trg Ivana Roba - Hotel Lipa
Hotel Lipa - Hotel Lipa - Parkirišče

Fotografija: 30005-4

Hotel Lipa - Parkirišče
Hotel Lipa - Hotel Lipa - Soba

Fotografija: 30005-5

Hotel Lipa - Soba
Hotel Lipa - Soba

Fotografija: 30005-6

Soba
Hotel Lipa - Kopalnica

Fotografija: 30005-7

Kopalnica

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Nova Gorica
od 65 €
od 119 €
Šempeter pri Gorici
od 96 €
od 102 €
Šempeter pri Gorici
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: ŠEMPETER - VRTOJBA (6168 prebivalcev)

Naselja v občini:

Šempeter pri Gorici (3627 prebivalcev), Vrtojba (2541)