Bled - Mini golf - Mini golf
GorenjskaBled - Mini golf

Bled - Mini golf

Bled - Mini golf
Trenutno
;;light
11
Jutri
prevCloudy;;light
9 11
24.10.2021
clear;;light
1 13

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Bled z bližnjo okolico in čudovitimi naravnimi lepotami velja za eno najlepših in najbolj obiskanih alpskih letovišč. Znano je po zdravilnem, blagem podnebju in termalni jezerski vodi. Kraj zagotavlja idealne razmere za dejavne počitnice ali prijeten oddih v vsakem letnem času.
Bled ima številne naravne in kulturne znamenitosti, zanimive so pa tudi posebnosti kraja, kot so pletna, kremna rezina, fijakerji in učni čebelnjak. Med naravnimi znamenitostmi so najlepše Blejsko jezero, Blejski otok in osamelci okoli jezera, na katere vodijo urejene steze. Med kulturnimi znamenitostmi izstopajo Blejski grad, neogotska cerkev sv. Martina iz leta 1905, baročna cerkev na Blejskem otoku, spomeniki in galerije. Slikoviti Blejski grad je bil zgrajen okoli leta 1011, danes pa je urejen kot razstavni objekt. Na grajskem dvorišču potekajo v poletnih mesecih številne kulturne prireditve, še posebej so zanimivi viteški dnevi. Iz Blejskega gradu je najlepši razgled na Blejski otok, Bled in širšo okolico Gorenjske. Cerkev na otoku je posebna zaradi zvona želja iz leta 1534, saj kdor z njim pozvoni in tako počasti Marijo, se mu izpolni želja.
Mini golf igrišče so na Bledu po zgledu drugih turističnih krajev pridobili leta 1964. Igrišče se nahaja med Hotelom Park in Ljubljansko cesto. Obsega 18 igralnih polj v skupni dolžini 288 metrov in na površini 3528 m2. Mini golf igrišče nudi edinstvene igralne užitke na enem največjih betonskih igrišč v Evropi. Poleg tega je bogata tudi gostinska ponudba, saj imajo na voljo prigrizke, širok izbor sladoledov in enostavnih sladic, vse vrste pijač in toplih napitkov na senčni terasi v samem središču kraja. Poleg tega je zanimivo, da po vseh teh letih od odprtja igrišča število igralcev ne upada. Na mini golf igrišču so pripravili tudi tekmovalna pravila in na igrišču se organizirajo zanimivi, tudi mednarodni turnirji, ki potekajo v različnih kategorijah, med drugim tudi Svetovni pokal za posameznike.
Poleg igranja mini golfa so v poletnem času na Bledu priljubljene aktivnosti, kot so poletno sankanje, plavanje in kopanje, odbojka na mivki, kolesarjenje, ribolov, sprehodi in drugo. Sprehodi so po Bledu in njegovi okolici lepo urejeni in nudijo slikovite razglede.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Mini golf - Mini golf v središču Bledu

Fotografija: 199-0

Mini golf v središču Bledu
Mini golf - Mini golf ob Ljubljanski cesti na Bledu

Fotografija: 199-1

Mini golf ob Ljubljanski cesti na Bledu
Mini golf - Mini golf

Fotografija: 199-2

Mini golf
Mini golf - Mini golf z 18 igralnimi polji

Fotografija: 199-3

Mini golf z 18 igralnimi polji
Mini golf - Hotel Park v ozadju

Fotografija: 199-4

Hotel Park v ozadju
Mini golf - Mini golf na Bledu

Fotografija: 199-5

Mini golf na Bledu
Mini golf - Mini golf

Fotografija: 199-6

Mini golf
Mini golf - Mini golf Bled

Fotografija: 199-7

Mini golf Bled
Mini golf - Mini golf Bled

Fotografija: 199-8

Mini golf Bled
Mini golf - Mini golf Bled

Fotografija: 199-9

Mini golf Bled
Mini golf - Mini golf igralno polje s hiško

Fotografija: 199-10

Mini golf igralno polje s hiško
Mini golf - Bled - Mini golf

Fotografija: 199-11

Bled - Mini golf
Mini golf - Mini golf

Fotografija: 199-12

Mini golf

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Bled
od 266.17 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: BLED (7873 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bled (4944 prebivalcev), Zasip (1024), Ribno (607), Bohinjska Bela (547), Koritno (232),

Selo pri Bledu (216), Bodešče (168), Obrne (68), Kupljenik (50), Slamniki (17)