Ljubljana - Antiq Palace Hotel - Antiq Palace Hotel
OsrednjeslovenskaLjubljana - Antiq Palace Hotel

Ljubljana - Antiq Palace Hotel

Trenutno
mostClear;;light
28
Jutri
partCloudy;;light
14 31
11.07.2020
prevCloudy;SHRA;light
16 28

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Ljubljana je čudovita prestolnica Slovenije, ki skozi celo leto privablja številne domače, predvsem pa tuje obiskovalce. Antiq Palace Hotel se nahaja na območju Gosposke ulice, v samem starem mestnem jedru Ljubljane.
Leži v tihem, vendar živahnem predelu mesta. Le nekaj minut hoje od hotela je večina kulturnih ustanov, med njimi filharmonija, opera, muzeji, trgovine visoke mode, najboljši bari in restavracije, parki, Narodna in univerzitetna knjižnica ter Akademija znanosti in umetnosti. Zgradba luksuznega hotela je veličastna palača iz 16. stoletja, ki je bila prvotno zgrajena za plemstvo. S skrbno izbranimi materiali, na primer lesom, kamnom in apnenimi barvami, so ohranili pristnost zgradbe, ki je pod varstvom kulturne dediščine. Freske, arhitekturne podrobnosti in ostali ostanki pestre preteklosti hotela so ohranjeni ter ustvarjajo elegantno, pristno in umirjeno ozračje. Gostje lahko izbirajo med 18 prostornimi apartmaji in butičnimi sobami z individualno izbrano notranjo opremo v atraktivnem slogu in z najnovejšimi napravami. Apartmaji in sobe so primerni tako za krajšo, družinsko nastanitev kot tudi za daljše bivanje. Vse sobe in apartmaji so klimatizirani ter imajo sodoben televizor, kuhalnik čaja in vode, grelnik vode, minibar, sušilnik za lase, dve telefonski liniji in širokopasovno internetno povezavo. Vsakemu gostu so na voljo udobni sobni copati in mehek kopalni plašč. Nekateri apartmaji imajo tudi romantično traso. Hotel je na voljo tudi za poslovna srečanja in konference. Izbirati je možno med naslednjimi lokacijami – dvorišče, očarljivi vrt, dva bara in ob kaminu. Nudijo začasne in stalne pisarniške rešitve. Ponujajo tudi celovite tajniške in navidezne recepcijske storitve ter popolno poslovo ponudbo. Hotel razvaja goste tudi z intimnim in razkošnim Spa centrom. Spa vključuje tri različne savne, masažno kad ter fitnes. Na hotelskem očarljivem vrtu se gostje lahko ekskluzivno predajajo božanskim zvokom klasične glasbe.
Družine lahko uživajo v parku Tivoli, kjer so igrala, se zabavajo v vodnem parku Atlantis, se s kolesom podajo na hrib Rožnik ali pa se odločijo za obisk priljubljene Hiše eksperimentov. Do znamenitega Tromostovja in Plečnikove tržnice je le nekaj korakov.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Antiq Palace Hotel - Antiq Palace Hotel

Fotografija: 2018502-0

Antiq Palace Hotel
Antiq Palace Hotel - Antiq Palace Hotel - Gosposka ulica 10

Fotografija: 2018502-1

Antiq Palace Hotel - Gosposka ulica 10
Antiq Palace Hotel - Antiq Palace Hotel - Portal

Fotografija: 2018502-2

Antiq Palace Hotel - Portal

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Ljubljana
od 182 €
od 196 €
Ljubljana
od 115 €
od 125 €
Ljubljana
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: LJUBLJANA (289518 prebivalcev)

Naselja v občini:

Ljubljana (280940 prebivalcev), Črna vas (990), Stanežiče (747), Srednje Gameljne (690), Spodnje Gameljne (598),

Zgornje Gameljne (533), Podmolnik (500), Medno (464), Sadinja vas (450), Mali Lipoglav (269), Podgrad (267), Besnica (233), Podlipoglav (206), Malo Trebeljevo (187), Volavlje (178), Javor (174), Dvor (172), Rašica (165), Prežganje (149), Zgornja Besnica (139), Češnjica (128), Vnajnarje (119), Veliko Trebeljevo (118), Gabrje pri Jančah (113), Mali Vrh pri Prežganju (107), Lipe (106), Pance (103), Šentpavel (100), Brezje pri Lipoglavu (84), Zagradišče (81), Tuji Grm (80), Repče (69), Dolgo Brdo (60), Ravno Brdo (60), Veliki Lipoglav (48), Selo pri Pancah (44), Toško Čelo (25), Janče (22)