Ljubljana - Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste in bar Bellini
OsrednjeslovenskaLjubljana - Indijska restavracija Namaste

Ljubljana - Indijska restavracija Namaste

Trenutno
;;light
24
Jutri
prevCloudy;;light
12 26
16.07.2020
overcast;RA;light
12 25

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Ljubljana je glavno mesto Slovenije, ki skozi celo leto privablja številne tuje in domače obiskovalce. Je majhno, vendar prijetno in slikovito mesto, ki ponuja mnoge znamenitosti. Poleti Ljubljano zaznamuje sredozemska ležernost, pozimi pa se mesto spremeni v zimsko pravljico.
Največje znamenitosti Ljubljane so Ljubljanski grad, Tromostovje in reka Ljubljanica, Prešernov trg, Plečnikova tržnica, mestna hiša, Narodni muzej, Narodna galerija ter Cankarjev dom, kongresni in kulturni center. Ljubljanski grad je ena od najbolj opaznih značilnosti Ljubljane in njen simbol, ki ima svoje korenine v srednjem veku. Grad je prizorišče številnih glasbenih prireditev, kulturnih dogodkov in romantičnih porok. Na Ljubljanski grad se je možno povzpeti s tirno vzpenjačo, se prijetno sprehoditi ali se pripeljati z avtomobilom. Tromostje je posebnost Ljubljane, ki povezuje Prešernov trg s starim mestnim jedrom. Indijska restavracija Namaste se nahaja v samem starem mestnem jedru, ob slikoviti reki Ljubljanici. Restavracijo so poimenovali po indijskem pozdravu. V njej gostom nudijo indijsko tradicijo orientalskega vzdušja, gurmanskega užitka in gostoljubnosti. V restavraciji ponujajo kulinarične specialitete Velikega mogula (jedi kraljevskega okusa). To so jedi iz severnega dela Indije, predvsem iz pokrajin Punjab in Rajhastan. Poleg mestnih jedi, ki so poznane po vsej Indiji, nudijo široko ponudbo vegetarijanskih jedi, še posebej pa priporočajo specialitete, ki so pripravljene v indijski glineni posodi, ki se imenuje tandoor.
V restavraciji Namaste uporabljajo pristne začimbe, ki pa njihovih jedi ne naredijo pikantnih. Kuharski mojstri pripravijo vsako jed posebej in gostom z veseljem skuhajo izbrano jed po njihovem okusu. Na voljo imajo dnevna kosila in a la carte jedi, nudijo pa tudi dostavo hrane na dom.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste in bar Bellini

Fotografija: 2016005-0

Indijska restavracija Namaste in bar Bellini
Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste - Breg 8

Fotografija: 2016005-1

Indijska restavracija Namaste - Breg 8
Indijska restavracija Namaste - Vhod

Fotografija: 2016005-2

Vhod
Indijska restavracija Namaste - Pogled iz Indijske restavracije na Breg

Fotografija: 2016005-3

Pogled iz Indijske restavracije na Breg
Indijska restavracija Namaste - Kip

Fotografija: 2016005-4

Kip
Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste

Fotografija: 2016005-5

Indijska restavracija Namaste
Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste - Znotraj

Fotografija: 2016005-6

Indijska restavracija Namaste - Znotraj
Indijska restavracija Namaste - Indijska restavracija Namaste - Menu

Fotografija: 2016005-7

Indijska restavracija Namaste - Menu
Indijska restavracija Namaste - Indijske jedi

Fotografija: 2016005-8

Indijske jedi
Indijska restavracija Namaste - Čičerika, solata, piščanec

Fotografija: 2016005-9

Čičerika, solata, piščanec
Indijska restavracija Namaste - Riž

Fotografija: 2016005-10

Riž
Indijska restavracija Namaste - Piščanec

Fotografija: 2016005-11

Piščanec

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Ljubljana
Ljubljana
od 88 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: LJUBLJANA (289518 prebivalcev)

Naselja v občini:

Ljubljana (280940 prebivalcev), Črna vas (990), Stanežiče (747), Srednje Gameljne (690), Spodnje Gameljne (598),

Zgornje Gameljne (533), Podmolnik (500), Medno (464), Sadinja vas (450), Mali Lipoglav (269), Podgrad (267), Besnica (233), Podlipoglav (206), Malo Trebeljevo (187), Volavlje (178), Javor (174), Dvor (172), Rašica (165), Prežganje (149), Zgornja Besnica (139), Češnjica (128), Vnajnarje (119), Veliko Trebeljevo (118), Gabrje pri Jančah (113), Mali Vrh pri Prežganju (107), Lipe (106), Pance (103), Šentpavel (100), Brezje pri Lipoglavu (84), Zagradišče (81), Tuji Grm (80), Repče (69), Ravno Brdo (60), Dolgo Brdo (60), Veliki Lipoglav (48), Selo pri Pancah (44), Toško Čelo (25), Janče (22)