Kampi
Belvedere - Kamp - Kamp
Obalno - notranjskaBelvedere - Kamp

Belvedere - Kamp

Trenutno
prevCloudy;RA;mod
16
Jutri
overcast;SHRA;light
11 15
23.10.2021
prevCloudy;RA;light
10 12

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Belveder se nahaja na slikoviti vzpetini neposredno nad morjem v samem osrčju Slovenske obale. Leži na območju med Izolo in mondenim Portorožem ter nudi prelep razgled na staro mestno jedro Izole in Tržaški zaliv.
Hotel je obdan z zaščitenim strunjanskim območjem, ki nudi obilo možnosti za rekreacijo, kot je tek, pohodništvo in kolesarjenje sredi dišečega mediteranskega rastlinja. Hotelski kompleks zajema recepcijo, bazen, night club, tenis igrišče, Villo Tamaro, Villo Olivo, Villo Palmo, Villo Šalet, Villo Loret, restavracijo Kamin, plažo, kamp, mini golf, trgovino z živili, trgovino s spominki in drugo. Vse hotelske sobe so moderno opremljene s klimatsko napravo, televizijo, telefonom, hladilnikom in večinoma z balkonom. Poleg tega so gostom na razpolago udobni apartmaji, ki imajo popolnoma opremljeno kuhinjo.
V restavraciji nudijo slastne istrske in ribje specialitete, ki jih pripravljajo na žaru v kaminu. Restavracija ima večjo teraso, ki nudi prelep pogled na zaliv in Izolo. Gostje se lahko kopajo v hotelskem bazenu, ki je odprt od 1. junija do 8. septembra. Ob bazenu je manjši aperitiv bar, kjer nudijo pestro izbiro osvežilnih pijač. Novo v njihovi pestri ponudbi je tajska masaža, ki poteka pod borovci ob bazenu. Poleg bazena se gostje lahko kopajo tudi na naravni morski plaži, ki je od hotela oddaljena okoli 800 metrov in do katere vodi lepa sprehajalna pot. Za goste je organiziran brezplačen prevoz s hotelskimi minibusi.
Hotelski kamp se razprostira v večini v senci v borovem gozdičku, drugi del pa je na oljčnih terasah. Ima dve zvezdici, njegova površina je 2,5 ha. Kapaciteta gostov je 500. Kamp je odprt od 3. aprila do 4. oktobra, rezervacije pa niso možne.

Istrian Olive Villa

Istrian Olive Villa

Naslov: Boršt 67, 6273 Marezige

Tel: 041 975 027
info@istrianolivevilla.si
istrianolivevilla.si


Apartma se nahaja v Borštu, slovenski istri, v zaledju slovenske obale. Boršt je kraj oddaljen približno 14km od Kopra. Območje, ki je znano po dobremu vinu in oljčnemu olju. V okolici je veliko dobrih vinarjev in oljkarjev kjer lahko poskusite njihove vrhunske izdelke. Apartma je zgrajen v tradicionalnem istrskem slogu (istrski kamni), na mirnem območju, obdan z naravo tako da je odličen za odmor. Pred apartmajem je možno zaplavati v lepem bazenu. Ima tudi pokrito teraso, z mizo in žarom katera je odlična za piknike.
Apartma ima 2 spalnici z 5 posteljami, dnevno sobo s televizorjem, mizico, kavčom wifi-jem in kuhinjo z vsemi kuhinjskimi pripomočki in veliko jedilno mizo. Sta tudi 2 kopalnici. Ena ima zunanji dostop, druga pa je zraven spalnic.


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Kamp - Sanitarije

Fotografija: 2520002-0

Sanitarije
Kamp - Kamp v Belvedere Hotels

Fotografija: 2520002-1

Kamp v Belvedere Hotels
Kamp - Kamp v naselju Belvedere Hotels

Fotografija: 2520002-2

Kamp v naselju Belvedere Hotels
Kamp - Belvedere - Kamp

Fotografija: 2520002-3

Belvedere - Kamp
Kamp - Kamp

Fotografija: 2520002-4

Kamp

Kampi v okolici

Razdalje v oklepajih so približne zračne razdalje, pri čemer so lahko cestne razdalje dosti daljše.

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: IZOLA (16015 prebivalcev)

Naselja v občini:

Izola (11353 prebivalcev), Jagodje (2146), Korte (824), Šared (605), Malija (478),

Dobrava (250), Cetore (143), Baredi (143), Nožed (73)