Kampi
Fiesa - Kamp Fiesa - Fiesa - Kamp Fiesa
Obalno - notranjskaFiesa - Kamp Fiesa

Fiesa - Kamp Fiesa

Danes
prevCloudy;;light
13 21
Jutri
prevCloudy;;light
13 22
06.10.2022
partCloudy;;light
13 23

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Kamp Fiesa se nahaja v manjšem zalivu Fiesa, približno 3 km od Portoroža, ki je najpomembnejši slovenski obmorski zdraviliški in kopališki kraj. Zaliv je znan po dveh sladkovodnih jezerih in po zelenem, mirnem okolju. Jezerci sta umetnega izvora, saj sta nastali z odkopom gline za nekdanjo opekarno. Jezerci z bližnjo okolico predstavljata zanimiv življenjski prostor zaradi svojih posebnih naravnih razmer.
Kamp Fiesa je od morja oddaljen okoli 100 metrov, njegova kapaciteta je 35 šotorišč, 112 prikolic in manjši prostor za avtodome. V času sezone znotraj kampa deluje živilska trgovina, v bližini pa se nahajajo različni gostinski objekti in dodatna turistična ponudba. Gostom kampa je na razpolago tudi plačljiv brezžični internet. Razen plavanja je morje primerno tudi za potapljanje in druge aktivnosti.
V bližini Fiese se nahajata Piran in Strunjan, do katerih se lahko odpravimo tudi peš ali s kolesom. Piran je privlačno staro sredozemsko mesto, ki je bilo nekdaj mesto ribičev, mornarjev in solinarjev, danes pa prebivalci živijo pretežno od turizma in pomorstva. Strunjan je znan po krajinskem parku Strunjan, ki zajema območje lagune z opuščenimi manjšimi solinami, strunjanski klif in neposredno zaledje.

Istrian Olive Villa

Istrian Olive Villa

Naslov: Boršt 67, 6273 Marezige

Tel: 041 975 027
info@istrianolivevilla.si
istrianolivevilla.si


Apartma se nahaja v Borštu, slovenski istri, v zaledju slovenske obale. Boršt je kraj oddaljen približno 14km od Kopra. Območje, ki je znano po dobremu vinu in oljčnemu olju. V okolici je veliko dobrih vinarjev in oljkarjev kjer lahko poskusite njihove vrhunske izdelke. Apartma je zgrajen v tradicionalnem istrskem slogu (istrski kamni), na mirnem območju, obdan z naravo tako da je odličen za odmor. Pred apartmajem je možno zaplavati v lepem bazenu. Ima tudi pokrito teraso, z mizo in žarom katera je odlična za piknike.
Apartma ima 2 spalnici z 5 posteljami, dnevno sobo s televizorjem, mizico, kavčom wifi-jem in kuhinjo z vsemi kuhinjskimi pripomočki in veliko jedilno mizo. Sta tudi 2 kopalnici. Ena ima zunanji dostop, druga pa je zraven spalnic.


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Kamp Fiesa - Fiesa - Kamp Fiesa

Fotografija: 2533-0

Fiesa - Kamp Fiesa
Kamp Fiesa - Kamp Fiesa - Vhod

Fotografija: 2533-1

Kamp Fiesa - Vhod
Kamp Fiesa - Kamp Fiesa - Recepcija

Fotografija: 2533-2

Kamp Fiesa - Recepcija
Kamp Fiesa - Prikolice

Fotografija: 2533-3

Prikolice
Kamp Fiesa - Kamp Fiesa

Fotografija: 2533-4

Kamp Fiesa
Kamp Fiesa - Kamp v Fiesi

Fotografija: 2533-5

Kamp v Fiesi
Kamp Fiesa - Pot s kampa Fiesa proti plaži

Fotografija: 2533-6

Pot s kampa Fiesa proti plaži
Kamp Fiesa - Cesta ob kampu

Fotografija: 2533-7

Cesta ob kampu

Kampi v okolici

Razdalje v oklepajih so približne zračne razdalje, pri čemer so lahko cestne razdalje dosti daljše.

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Piran
od 130 €
Portorož
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...