Fiesa - Hotel Fiesa - Fiesa - Hotel Fiesa
Obalno - notranjskaFiesa - Hotel Fiesa

Fiesa - Hotel Fiesa

Danes
prevCloudy;;light
13 21
Jutri
prevCloudy;;light
13 22
06.10.2022
partCloudy;;light
13 23

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Fiesa se nahaja v mirnem in zelenem okolju manjšega zaliva Fiesa, okoli 3 km stran od Portoroža, ki velja za najbolj pomemben slovenski obmorski zdraviliški in kopališči kraj. Zaliv je poznan po dveh slikovitih sladkovodnih jezercih, ki skupaj z bližnjo okolico predstavljata zanimiv življenjski prostor zaradi svojih posebnih naravnih razmer. Jezerci sta umetnega izvora, saj sta nastali z odkopom gline za nekdanjo opekarno.
Hotel Fiesa ima na razpolago 22 udobno opremljenih sob (klima, prha/banja, WC, TV, mini bar in telefon) z balkonom, dve restavraciji, večjo teraso in veliko plesno dvorano oziroma dvorano za seminarje. Poleg tega je gostom na voljo tudi parkirni prostor. Iz balkonov hotelskih sob se nudi čudovit razgled na severno slovensko obalo, italijanske Dolomite in italijansko obalo do Benetk. V restavraciji nudijo slastne morske specialitete in vegetarijansko hrano. Velika dvorana z ostalimi prostori je poleg seminarjev in plesov primerna tudi za izvajanje drugih oblik dejavnosti.
V poletnem času so gostom poleg kopanja v čistem morju na voljo tudi številne druge aktivnosti. V hotelu Fiesa organizirajo izlete v slikovite istrske vasi, v Postojnsko jamo in vožnje z barko. V bližini Fiese se nahajata Piran in Strunjan, do katerih se je možno odpraviti peš ali s kolesom. Strunjan je znan po krajinskem parku Strunjan, ki zajema območje lagune z opuščenimi manjšimi solinami, strunjanski klif in neposredno zaledje. Piran je privlačno sredozemsko mesto, ki je v celoti zavarovano kot kulturnozgodovinski spomenik.

Istrian Olive Villa

Istrian Olive Villa

Naslov: Boršt 67, 6273 Marezige

Tel: 041 975 027
info@istrianolivevilla.si
istrianolivevilla.si


Apartma se nahaja v Borštu, slovenski istri, v zaledju slovenske obale. Boršt je kraj oddaljen približno 14km od Kopra. Območje, ki je znano po dobremu vinu in oljčnemu olju. V okolici je veliko dobrih vinarjev in oljkarjev kjer lahko poskusite njihove vrhunske izdelke. Apartma je zgrajen v tradicionalnem istrskem slogu (istrski kamni), na mirnem območju, obdan z naravo tako da je odličen za odmor. Pred apartmajem je možno zaplavati v lepem bazenu. Ima tudi pokrito teraso, z mizo in žarom katera je odlična za piknike.
Apartma ima 2 spalnici z 5 posteljami, dnevno sobo s televizorjem, mizico, kavčom wifi-jem in kuhinjo z vsemi kuhinjskimi pripomočki in veliko jedilno mizo. Sta tudi 2 kopalnici. Ena ima zunanji dostop, druga pa je zraven spalnic.


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Hotel Fiesa - Fiesa - Hotel Fiesa

Fotografija: 2535-0

Fiesa - Hotel Fiesa
Hotel Fiesa - Hotel Fiesa ob robu plaže v Fiesi

Fotografija: 2535-1

Hotel Fiesa ob robu plaže v Fiesi
Hotel Fiesa - Hotel Fiesa

Fotografija: 2535-2

Hotel Fiesa
Hotel Fiesa - Hotel Fiesa ob plaži

Fotografija: 2535-3

Hotel Fiesa ob plaži
Hotel Fiesa - Hotel Fiesa s pomola

Fotografija: 2535-4

Hotel Fiesa s pomola
Hotel Fiesa - Hotel Fiesa s peš poti proti plaži

Fotografija: 2535-5

Hotel Fiesa s peš poti proti plaži

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Piran
od 130 €
Portorož
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...