Fiesa - Hotel Barbara - Fiesa - Hotel Barbara
Obalno - notranjskaFiesa - Hotel Barbara

Fiesa - Hotel Barbara

Danes
clear;;light
13 24
Jutri
partCloudy;;light
11 22
05.10.2022
prevCloudy;;light
11 22

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Hotel Barbara se nahaja v mirnem okolju manjšega zaliva Fiesa, med Piranom in Strunjanom in je v bližini Portoroža. Zaliv je poznan po dveh slikovitih sladkovodnih jezercih, ki skupaj z bližnjo okolico predstavljata zanimiv življenjski prostor zaradi svojih posebnih naravnih razmer. Jezerci sta umetnega izvora, saj sta nastali z odkopom gline za nekdanjo opekarno. V letu 1989 sta bili razglašeni za naravni spomenik.
Hotel Barbara nudi namestitve v sobah z balkonom, ki imajo pogled na morje ali jezero, mini bar, telefon, priključek za internet, LCD TV, tuš in WC. V bližini hotela je na voljo pokrito parkirišče. Hotelska restavracija je odprtega tipa in gostom nudi bogat samopostrežni zajtrk, pester izbor jedi po naročilu ter glavne obroke s solatnim bifejem. Gostje lahko uživajo v aperitiv baru, bistroju na plaži ali na terasi hotela. V hotelu Barbara imajo moderen izobraževalni center, ki je primeren za organizacijo kongresov, seminarjev, delavnic, novinarskih konferenc, poslovnih srečanj in ostalega. Poleg tega je gostom na razpolago hotelska plaža, savna, športno igrišče, pokriti bazen z ogrevano morsko vodo in masažnimi šobami, na voljo pa je tudi možnost organizirane rekreacije. Prednosti hotela so naslednje: mirno in naravno okolje, odmaknjeno od mestnega vrveža, možnost savnanja na način kneiping, pestra ponudba dodatnih storitev, prilagodljivost osebja ter odlično razmerje med ceno in kvaliteto.
V poletnem času so gostom poleg plavanja v čistem morju na voljo tudi številne druge aktivnosti. Do bližnjega Strunjana in Pirana se je možno odpraviti peš ali s kolesom. Strunjan je znan po krajinskem parku Strunjan, ki zajema območje lagune z opuščenimi manjšimi solinami, strunjanski klif in neposredno zaledje. Piran je privlačno sredozemsko mesto, ki je v celoti zavarovano kot kulturnozgodovinski spomenik. Za zabavo, kulturo in sprostitev so na voljo igralnice, zabavišča, teater, sejmi in diskoteke.

Istrian Olive Villa

Istrian Olive Villa

Naslov: Boršt 67, 6273 Marezige

Tel: 041 975 027
info@istrianolivevilla.si
istrianolivevilla.si


Apartma se nahaja v Borštu, slovenski istri, v zaledju slovenske obale. Boršt je kraj oddaljen približno 14km od Kopra. Območje, ki je znano po dobremu vinu in oljčnemu olju. V okolici je veliko dobrih vinarjev in oljkarjev kjer lahko poskusite njihove vrhunske izdelke. Apartma je zgrajen v tradicionalnem istrskem slogu (istrski kamni), na mirnem območju, obdan z naravo tako da je odličen za odmor. Pred apartmajem je možno zaplavati v lepem bazenu. Ima tudi pokrito teraso, z mizo in žarom katera je odlična za piknike.
Apartma ima 2 spalnici z 5 posteljami, dnevno sobo s televizorjem, mizico, kavčom wifi-jem in kuhinjo z vsemi kuhinjskimi pripomočki in veliko jedilno mizo. Sta tudi 2 kopalnici. Ena ima zunanji dostop, druga pa je zraven spalnic.


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Hotel Barbara - Fiesa - Hotel Barbara

Fotografija: 2534-0

Fiesa - Hotel Barbara
Hotel Barbara - Hotel Barbara ob morju

Fotografija: 2534-1

Hotel Barbara ob morju
Hotel Barbara - Hotel Barbara v Fiesi

Fotografija: 2534-2

Hotel Barbara v Fiesi
Hotel Barbara - Hotel v Fiesi

Fotografija: 2534-3

Hotel v Fiesi
Hotel Barbara - Podhod pri hotelu Barbara

Fotografija: 2534-4

Podhod pri hotelu Barbara
Hotel Barbara - Zaprti bazen

Fotografija: 2534-5

Zaprti bazen
Hotel Barbara - Bistro Barbara

Fotografija: 2534-6

Bistro Barbara
Hotel Barbara - Parkirišča

Fotografija: 2534-7

Parkirišča
Hotel Barbara - Igrišče za odbojko in košarko

Fotografija: 2534-8

Igrišče za odbojko in košarko
Hotel Barbara - Kip

Fotografija: 2534-9

Kip

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Piran
od 130 €
Portorož
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...