Smučišča
Bled - Smučišče Straža - Bled - Smučišče Straža
GorenjskaBled - Smučišče Straža

Bled - Smučišče Straža

Trenutno
;;light
11
Jutri
prevCloudy;;light
9 11
24.10.2021
clear;;light
1 13

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Bled je priljubljen turistični kraj, saj ga zaznamujejo številne naravne lepote, ugodna geografska lega južno od Alp in zgodovinske znamenitosti. Značilno podobo Bleda z jezerom in otočkom sredi jezera ter gradom pozna skoraj ves svet. Na skali nad jezerom se ponosno dviguje Blejski grad, ki je po pisnih virih najstarejši grad na Slovenskem. Bled domačim in tujim obiskovalcem nudi številne možnosti za aktivno preživljanje časa. V letnem času lahko plavamo, se potapljamo, igramo odbojko na mivki, se odpravimo na poletno sankanje na Stražo, igramo mini golf, gremo na sprehod ali tek okoli jezera, kolesarimo in še mnogo drugega. V zimskem času se lahko drsamo, smučamo ali sankamo. Smučanje je obiskovalcem na voljo na Smučišču Straža, ki je le nekaj minut peš hoje oddaljeno od središča Bleda. Smučišče je osvetljeno v času nočne smuke in opremljeno z napravami za umetno zasneževanje. Celotna površina smučišča znaša okoli 6 ha, smučarska proga pa je dolga 1 km. Na Straži izposojajo tudi opremo in organizirajo šolo smučanja. Smučišče Straža ima vlečnico in eno dvosedežnico. Spodnja postaja je na okoli 500 metrih, zgornja pa na 634 metrih nad morjem. Sedežnica je bila prva turistična naprava, ki je bila na Bledu narejena po drugi svetovni vojni.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Smučišče Straža - Bled - Smučišče Straža

Fotografija: 197-0

Bled - Smučišče Straža
Smučišče Straža - Smučišče Straža - Smučarske proge

Fotografija: 197-1

Smučišče Straža - Smučarske proge
Smučišče Straža - Blagajna za nakup smučarskih kart

Fotografija: 197-2

Blagajna za nakup smučarskih kart
Smučišče Straža - Ratrak

Fotografija: 197-3

Ratrak
Smučišče Straža - Smučišče Straža - Spodnja postaja sedežnice

Fotografija: 197-4

Smučišče Straža - Spodnja postaja sedežnice
Smučišče Straža - Smučišče Straža

Fotografija: 197-5

Smučišče Straža
Smučišče Straža - Smučišče na Bledu

Fotografija: 197-6

Smučišče na Bledu
Smučišče Straža - Parkirišče pod smučiščem

Fotografija: 197-7

Parkirišče pod smučiščem

Smučišča v okolici

Razdalje v oklepajih so približne zračne razdalje, pri čemer so lahko cestne razdalje dosti daljše.

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: BLED (7873 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bled (4944 prebivalcev), Zasip (1024), Ribno (607), Bohinjska Bela (547), Koritno (232),

Selo pri Bledu (216), Bodešče (168), Obrne (68), Kupljenik (50), Slamniki (17)