Blejski grad - Grajska vinska klet - Grajska vinska klet
GorenjskaBlejski grad - Grajska vinska klet

Blejski grad - Grajska vinska klet

Danes
clear;;light
-6 7
Jutri
partCloudy;;light
-2 8
21.01.2022
partCloudy;;light
-5 3

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Blejski grad ima grajsko klet, v kateri potekajo degustacije vina in stekleničenje vina na star način. Vabijo vas s svojimi kvalitetnimi in okusnimi vini in degustacijo stekleničenja vina, ki poteka iz hrastovih sodov. Lahko dobite tudi spominski certifikat, če boste napolnili steklenico, jo začepili in povoskali. Uživali boste v čudovitih vonjih, barvah in okusih. Grad je poleg Blejskega otočka simbol Bleda in Slovenije. Na gradu si lahko ogledate tudi muzej, grajsko tiskarno, zeliščno galerijo, viteško dvorano, grajsko kapelo, vodnjak in razne prireditve. Poleg zgodovinskih užitkov si lahko privoščite tudi številne kulinarične dobrote, ki vam jih nudijo v restavracij na gradu. V restavraciji organizirajo Kulinarično popotovanje po grajskih kotičkih, ki je osnovano na podlagi gibljive večerje.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Grajska vinska klet - Grajska vinska klet

Fotografija: 176-0

Grajska vinska klet
Grajska vinska klet - Grajska stavba, kjer je spodaj vinska klet

Fotografija: 176-1

Grajska stavba, kjer je spodaj vinska klet
Grajska vinska klet - Vhod v vinsko klet Dornberg

Fotografija: 176-2

Vhod v vinsko klet Dornberg
Grajska vinska klet - Vhod v vinsko klet na Blejskem gradu

Fotografija: 176-3

Vhod v vinsko klet na Blejskem gradu
Grajska vinska klet - Tabla Vinska klet

Fotografija: 176-4

Tabla Vinska klet
Grajska vinska klet - Pogled iz vinske kleti

Fotografija: 176-5

Pogled iz vinske kleti
Grajska vinska klet - Steklenice vina

Fotografija: 176-6

Steklenice vina
Grajska vinska klet - Vinski komplet

Fotografija: 176-7

Vinski komplet

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Bled
od 125 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: BLED (7873 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bled (4944 prebivalcev), Zasip (1024), Ribno (607), Bohinjska Bela (547), Koritno (232),

Selo pri Bledu (216), Bodešče (168), Obrne (68), Kupljenik (50), Slamniki (17)