Blejski grad - Viteška dvorana, multivizija - Blejski grad - Viteška dvorana, multivizija
GorenjskaBlejski grad - Viteška dvorana, multivizija

Blejski grad - Viteška dvorana, multivizija

Danes
clear;;light
-6 7
Jutri
partCloudy;;light
-2 8
21.01.2022
partCloudy;;light
-5 3

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Blejski grad je po pisnih virih najstarejši grad na Slovenskem območju. Z darovno listino se prvič omenja leta 1011 kot castellum Veldes. Mogočna zgradba stoji na strmi skali, ki se dviga 130 m nad ledeniškim Blejskim jezerom. Z razglednih teras se nudijo čudoviti razgledi na jezero z otokom, Lesce, Radovljico, Karavanke in Julijske Alpe. Na Blejskem gradu si lahko lahko ogledamo muzej, grajsko tiskarno, grajsko klet, zeliščno galerijo, grajsko kapelo, viteško dvorano in drugo. Viteška dvorana je večnamenska dvorana, ki je namenjena ogledom dokumentarnih filmov o Bledu, seminarjem, romantičnim poročnim obredom in drugim dejavnostim. V okviru filmov si lahko ogledamo naslednje: Blejski grad, Turizem za izbrance, Podoba raja, Riklijeva zdravilna metoda, Bohinjski ledenik in Prireditve. Skupine se morajo za njihov ogled vnaprej dogovoriti. Vsak film traja pet minut. Prireditve, ki potekajo na Blejskem gradu so: poslovna srečanja, protokol, srednjeveški dnevi, poroke, zaroke, koncerti in kulturni dogodki.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Viteška dvorana, multivizija - Blejski grad - Viteška dvorana, multivizija

Fotografija: 150040-0

Blejski grad - Viteška dvorana, multivizija
Viteška dvorana, multivizija - Viteška dvorana z multivizijo

Fotografija: 150040-1

Viteška dvorana z multivizijo
Viteška dvorana, multivizija - Multivizija - Predvajanje različnih filmov o Bledu

Fotografija: 150040-2

Multivizija - Predvajanje različnih filmov o Bledu
Viteška dvorana, multivizija - Viteška dvorana na Blejskem gradu - Prirejanje porok

Fotografija: 150040-3

Viteška dvorana na Blejskem gradu - Prirejanje porok

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Bled
od 125 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...

Podatki

Občina: BLED (7873 prebivalcev)

Naselja v občini:

Bled (4944 prebivalcev), Zasip (1024), Ribno (607), Bohinjska Bela (547), Koritno (232),

Selo pri Bledu (216), Bodešče (168), Obrne (68), Kupljenik (50), Slamniki (17)