Terme Zreče - Vile - Vile
Koroško - savinjskaTerme Zreče - Vile

Terme Zreče - Vile

Trenutno
overcast;RASN;light
5
Jutri
partCloudy;;light
1 5
04.12.2021
partCloudy;;light
-3 3

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Zreče so manjše naselje pod obronki Pohorja v zgornjem območju Dravinjske doline, na delu, kjer se soteska reke Dravinje razširi. So pomembno gospodarsko in turistično središče širšega območja, ki je najbolj poznano po Termah Zreče in zimskošportnem središču Rogla.
Vile Terme Zreče se nahajajo v slikovitem parku ob jezeru Zreče. Deset apartmajskih hišic obdaja gozd in urejeni park. Hišice so umeščene v neposredni bližini hotela in bazenov, kar je še posebej primerno za družine z otroki, ki se lahko odpravijo v Gozdni vodni park peš. V apartmajskih vilah so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. V okviru apartmajskih hišic gostje lahko izbrajo med dvoposteljnimi sobami in različno velikimi apartmaji. Sobe so opremljene s TV, telefonom, kopalnico in brezžičnim internetom. Apartmaji pa so opremljeni s TV, telefonom, kopalnico, sodobno opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in brezžičnim internetom. Gostje se lahko odločijo tudi za prehrano v hotelu. Gostje se lahko prijavijo v apartmaje po 14. uri, odjava je do 10. ure. V okviru doživetij so na voljo kopanje v bazenu z akratotermalno vodo, vodna aerobika, sprehodi z osnovami nordijske hoje, kolesarjenje, tržnica kmečkih dobrot, večerni sprehodi z baklami, glasbeni večeri, otroške ustvarjalnice, ski oziroma planinski bus Zreče – Rogla – Zreče po voznem redu. V okviru aktivnosti je na razpolago športni ribolov, tenis, kolesarjenje, golf, ogled Ksevt-a, ogled Žičke kartuzije, dvorca Trebnik, sprehod oziroma krpljanje do Lovrenških jezer, obisk kleti Zlati grič. V okviru wellness storitev nudijo nege obraza in telesa, kopeli, masaže, fitnes in savna vas s programi savnanja. V restavracijah in kavarnah nudijo pester izbor jedi iz lokalno pridelanih živil in izdelkov.
Na voljo je brezplačno zunanje parkirišče, možnost doplačila za garažo je 5 eurov na dan. Gostom nudijo možnost transferja, 24-urno recepcijo, shrambo za prtljago, pralnico perila in sef. Ponudba v okolici vključuje trgovino, bankomat, gostinsko ponudbo in pošto.

Fotografije

Vile - Ulica z vilami

Fotografija: 1408-0

Ulica z vilami
Vile - Vile Terme Zreče

Fotografija: 1408-1

Vile Terme Zreče
Vile - Vila Terme Zreče

Fotografija: 1408-2

Vila Terme Zreče
Vile - Vile

Fotografija: 1408-3

Vile
Vile - Vila Afrodita

Fotografija: 1408-4

Vila Afrodita
Vile - Pogled na vilo s spodnje strani

Fotografija: 1408-5

Pogled na vilo s spodnje strani

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Informacije, izleti, ...