Ljubljana - Grand Hotel Union - Grand Hotel Union
OsrednjeslovenskaLjubljana - Grand Hotel Union

Ljubljana - Grand Hotel Union

Danes
clear;;light
2 18
Jutri
clear;;light
1 19
27.02.2021
partCloudy;;light
1 12

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Grand Hotel Union se nahaja v samem središču Ljubljane. Je mogočen hotel, ki ponuja ekskluzivno lokacijo v centru mesta, s katere se odpira prelep pogled na Ljubljanski grad, simbol prestolnice ter na Prešernov trg s Tromostovjem. Hotel zaznamuje dolga zgodovina, saj je bil z velikim slavjem odprt že leta 1905.
Bil je prvi moderni hotel v Ljubljani, zgrajen v secesijskem slogu. Hotelsko zasnovo je naredil arhitekt Josip Vancaš, sezidal pa Viljem Treo. Hotel je pred več kot stoletjem veljal za pravi arhitekturni dosežek. Grand Hotel Union nudi namestitve v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah – Comfort, v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah – Deluxe, v Deluxe suiti, Predsedniški suiti, Kraljevi suiti ter v hotelskem stanovanju, ki so odlična izbira za daljše bivanje. Stanovanja imajo kopalnico, ločeno spalnico, manjšo kuhinjo ter dnevni prostor z delovno površino. V osmem nadstropju hotela se nahaja wellness, kjer je gostom na voljo osvežilni bazen, udobni ležalniki, vroča finska savna, infrardeča savna ter hotelski fitnes. Na voljo so tudi masaže, manikara in pedikura. V okviru gostinske ponudbe so na razpolago elitna restavracija Smrekarjev hram, Kavarna Union, Unionski vrt, Aperitiv bar ter lepo urejena obokana klet. Grand Hotel Union predstavlja v Ljubljani največji hotelski konferenčni center. V 21 konferenčnih dvoranah in salonih, ki sprejmejo od 10 do 850 udeležencev, organizirajo kongrese in konference po željah gostov. Njihova ekipa poskrbi za vse korake, od načrtovanja dogodka do izvedbe, ter vse skupaj obogati s kulinaričnimi dobrotami.
V hotelu organizirajo tudi dogodke, kot so najrazličnejša srečanja, gala večerje, poslovna kosila, predavanja ter poroke in praznovanja. Za nepozabne poroke in praznovanja sta še posebej priljubljeni Unionska dvorana, ki je od nekdaj slovela po porokah, plesih in posebnih dogodkih ter Bela dvorana.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Grand Hotel Union - Grand Hotel Union v Ljubljani

Fotografija: 2015002-0

Grand Hotel Union v Ljubljani
Grand Hotel Union - Grand Hotel Union

Fotografija: 2015002-1

Grand Hotel Union
Grand Hotel Union - Grand Hotel Union - Kavarna

Fotografija: 2015002-2

Grand Hotel Union - Kavarna
Grand Hotel Union - Grand Hotel Union - Miklošičeva cesta1

Fotografija: 2015002-3

Grand Hotel Union - Miklošičeva cesta1
Grand Hotel Union - Grand Hotel Union ob Miklošičevi cesti

Fotografija: 2015002-4

Grand Hotel Union ob Miklošičevi cesti
Grand Hotel Union - Vhod

Fotografija: 2015002-5

Vhod
Grand Hotel Union - Grand Hotel Union (arhitekt Josip Vancaš, 1903 - 1905)

Fotografija: 2015002-6

Grand Hotel Union (arhitekt Josip Vancaš, 1903 - 1905)
Grand Hotel Union - Fontana pri Grand Hotelu Union

Fotografija: 2015002-7

Fontana pri Grand Hotelu Union
Grand Hotel Union - Mize od kavarne ob Nazorjevi ulici

Fotografija: 2015002-8

Mize od kavarne ob Nazorjevi ulici

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Ljubljana
od 113 €
od 128 €
Ljubljana
od 350 €
Ljubljana
od 73 €
od 83 €
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: LJUBLJANA (289518 prebivalcev)

Naselja v občini:

Ljubljana (280940 prebivalcev), Črna vas (990), Stanežiče (747), Srednje Gameljne (690), Spodnje Gameljne (598),

Zgornje Gameljne (533), Podmolnik (500), Medno (464), Sadinja vas (450), Mali Lipoglav (269), Podgrad (267), Besnica (233), Podlipoglav (206), Malo Trebeljevo (187), Volavlje (178), Javor (174), Dvor (172), Rašica (165), Prežganje (149), Zgornja Besnica (139), Češnjica (128), Vnajnarje (119), Veliko Trebeljevo (118), Gabrje pri Jančah (113), Mali Vrh pri Prežganju (107), Lipe (106), Pance (103), Šentpavel (100), Brezje pri Lipoglavu (84), Zagradišče (81), Tuji Grm (80), Repče (69), Ravno Brdo (60), Dolgo Brdo (60), Veliki Lipoglav (48), Selo pri Pancah (44), Toško Čelo (25), Janče (22)