Ljubljana - Gostilna Sokol - Gostilna Sokol
OsrednjeslovenskaLjubljana - Gostilna Sokol

Ljubljana - Gostilna Sokol

Trenutno
mostClear;;light
12
Jutri
mostClear;;light
6 20
01.10.2020
partCloudy;;light
8 20

Interaktivni zemljevid z znamenitostmi

Gostilna Sokol se nahaja v starem delu Ljubljane, na Ciril Metodovem trgu 18. Prostori gostilne so v stari meščanski hiši, v neposredni bližini Magistrata. Ambient je zasnovan v slogu stare kmečke gostilne, ki ga obdajajo umetniške slike iz 19. stoletja.
Gostinski prostori so v dveh etažah in so namenjeni širokemu krogu ljudi, od intimnega vzdušja do deset ljudi v posebni manjši sobi, pa do okoli 80 oseb v zadnji novo zgrajeni sobi. Pogostijo lahko kar do 250 gostov. Ob zvokih slovenske glasbe natakarji v narodnih nošah postrežejo s tradicionalnimi jedmi, na voljo pa je tudi pestra izbira vrhunskih slovenskih vin. Gostilna Sokol je znana po hišnih specialitetah, kot so kranjska klobasa, gobova juha v kruhovi skodelici in domače točeno pivo. Med značilnimi ljubljanskimi jedmi imajo govejo juho z rezanci, kranjsko klobaso, ljubljanski golaž, štruklje in ljubljansko skutno palačinsko s pehtranom. Gostje lahko izbirajo tudi med jedmi z žara, divjačino, sladkovodnimi ribami, morskimi jedmi, vegetarijanskimi jedmi, ponudbo sezonskih jedi, zajtrki, malicami, dnevnimi kosili, sladicami po izbiri, domačim kruhom, domačim žganjem, domačim pecivom in vrhunskim slovenskimi vini. Za skupine imajo na voljo kar okoli 12 različnih menijev. V okviru dodatne ponudbe so voljo otroški stoli, hrana za seboj, brezžični internet ter gostinski vrt, ki je še posebej priljubljen v toplejših mesecih.
V gostilni Sokol se priporoča predhodna rezervacija mize. Zaključene skupine lahko rezervirajo prostor za srečanje ali zabavo. Sporazumevajo se v slovenskem, angleškem, nemškem, hrvaškem in ruskem jeziku.

GoOpti - prevozi na letališča in letalske karte

GoOpti  - prevozi na letališča in letalske karte

info@goopti.com
01 320 4530
www.goopti.com

Spletno mesto GoOpti ponuja najbolj zanesljive prevoze na letališča v Italiji, Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji in na Hrvaškem ter najugodnejše letalske karte.


Najbolj zanesljiv prevoz na letališče
Po nakupu letalske karte je navadno naša naslednja skrb, kako organizirati prevoz na letališče. GoOpti vam ponuja prevoz na letališča v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Prevoz na letališče lahko kupite prek spletne strani ali mobilne aplikacije in ga povsem prilagodite svojim potrebam, saj vam GoOpti ponuja številne prednosti:
Zanesljivost
GoOpti je specializiran v tem, da pri organizaciji in izvedbi prevozov na letališča zagotavlja največjo mero zanesljivosti. Operativni center 24 ur na dan in vse dni v letu budno nadzoruje stanje na cestah, poleg tega pa je GoOpti edini, ki ponuja garancijo paketa Popolna brezskrbnost. Če zaradi razmer na cesti zamudite let, vam GoOpti priskrbi novo letalsko vozovnico (ali nadomestni prevoz).
Udobje in fleksibilnost
GoOpti ponuja možnost pobiranja (in odlaganja) na domu oziroma na izbranem naslovu. GoOpti je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam potnikov in jim omogoča, da izberejo želeni čas odhoda.
Ugodne cene
GoOpti je razvil inovativen sistem, ki prepoznava in napoveduje povpraševanje, hkrati pa optimizira prostor v vozilih in potek vožnje. To potnikom omogoča najugodnejšo ceno prevoza, če rezervirajo vsaj 2 meseca vnaprej ali so časovno fleksibilni. Pri GoOpti prevozih na letališča si velja zapomniti: prej ko rezervirate in bolj ko ste prilagodljivi, ceneje potujete.
Profesionalnost
GoOpti prevoze na letališča opravljajo profesionalni vozniki, usposobljeni za izpolnjevanje najvišjih standardov. S ponudbo skupinskih in zasebnih prevozov na letališča predstavlja GoOpti najbolj priročno in zanesljivo rešitev, zlasti za tiste, ki živijo v majhnih in srednje velikih mestih brez lokalnega letališča ali kjer lokalno letališče ne ponuja velike izbire letalskih povezav in nizkocenovnih letov.
Najugodnejše letalske karte
V sodelovanju s partnerskim podjetjem vam GoOpti ponuja tudi ugodne lete v kombinaciji z GoOpti prevozi ter edinstveno jamstvo, ki vam v primeru zamude povezovalnega leta zagotovi povračilo stroškov ali nadomestni prevoz. Preverite izbor najbolj vročih letalskih kart!


Pomembni na zemljevidu Slovenije

Video posnetki

Fotografije

Gostilna Sokol - Gostilna Sokol

Fotografija: 2015708-0

Gostilna Sokol
Gostilna Sokol - Gostilna Sokol - Ciril-Metodov trg 18

Fotografija: 2015708-1

Gostilna Sokol - Ciril-Metodov trg 18
Gostilna Sokol - Ljubljana - Gostilna Sokol

Fotografija: 2015708-2

Ljubljana - Gostilna Sokol
Gostilna Sokol - Gostilna Sokol - Vinoteka Sokol

Fotografija: 2015708-3

Gostilna Sokol - Vinoteka Sokol
Gostilna Sokol - Gostilna Sokol v Stari Ljubljani

Fotografija: 2015708-4

Gostilna Sokol v Stari Ljubljani
Gostilna Sokol - Sokol

Fotografija: 2015708-5

Sokol

Hoteli, apartmaji in sobe

Booking.com
Ljubljana
od 108 €
od 117 €
Ljubljana
od 70 €
Ljubljana
Destinacija:
Datum prijave:
Datum odjave:

Podatki

Občina: LJUBLJANA (289518 prebivalcev)

Naselja v občini:

Ljubljana (280940 prebivalcev), Črna vas (990), Stanežiče (747), Srednje Gameljne (690), Spodnje Gameljne (598),

Zgornje Gameljne (533), Podmolnik (500), Medno (464), Sadinja vas (450), Mali Lipoglav (269), Podgrad (267), Besnica (233), Podlipoglav (206), Malo Trebeljevo (187), Volavlje (178), Javor (174), Dvor (172), Rašica (165), Prežganje (149), Zgornja Besnica (139), Češnjica (128), Vnajnarje (119), Veliko Trebeljevo (118), Gabrje pri Jančah (113), Mali Vrh pri Prežganju (107), Lipe (106), Pance (103), Šentpavel (100), Brezje pri Lipoglavu (84), Zagradišče (81), Tuji Grm (80), Repče (69), Dolgo Brdo (60), Ravno Brdo (60), Veliki Lipoglav (48), Selo pri Pancah (44), Toško Čelo (25), Janče (22)